Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Traian Andronachi: Consilierii PNL, ALDE și PMP, prin poziția pe care au adoptat-o, nu au făcut altceva decât să blocheze activitatea Primăriei Rădăuți

andronachiConsilierul local Traian Andronachi, fost președinte al UpR Rădăuți, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că din punctul său de vedere, în Consiliul Local Rădăuți, se repetă exact situația de anul trecut când consilierii locali ai PNL, PDL la momentul respectiv, au părăsit ședința CL încercând să blocheze activitatea Primăriei.

like-facebookÎn momentul de față, consilierii PNL, ALDE și PMP, prin poziția pe care au adoptat-o, nu au făcut altceva decât să blocheze activitatea Primăriei municipiului Rădăuți. Raportat la cele două luni de zile care s-au scurs de când avem un nou primar în funcție, nu putem spune că nu se face treabă în Rădăuți. Cei care sunt de loc din municipiu, dar și cei care tranzitează constată că în Rădăuți se fac investiții, nu s-a făcut și nu s-a investit în acest oraș de doi ani de zile încoace cât se execută cu titlu de lucrări de la momentul în care a fost investit noul legislativ. Prin blocarea activității Primăriei se încearcă din nou aceeași stopare a activității încercând unii dintre consilieri, respectiv unele partide politice, să arunce responsabilitatea în vina primarului, că uite primarul nu face treabă. Infirm această ipoteză, UAT Rădăuți după alegerile din iunie 2016, s-a apucat de treabă și s-a apucat într-un stil destul de mare”,  a spus Andronachi.

Alesul local a subliniat că este regretabil că se blochează lucrările în infrastructură, străzi și trotuare, precizând că cel mai grav este că pe ordinea de zi se aflau rectificări care priveau investiții în școli.

Este evident că mai sunt câteva zile până începe noul an școlar. Din punctul meu de vedere consider că este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat. Mi-aș dori pe această cale să-i rog pe ceilalți consilieri care au dus Consiliul Local în atare situație, să-i rog ca pe viitor să fie mai atenți cu felul în care votează și să nu blocheze activitatea unui oraș întreg pentru orgolii politice. Campania electorală s-a terminat ,rădăuțenii nu mai au nevoie de dispute electorale și dacă tot pentru domniile lor trăiesc cu impresia că sunt într-o permanentă campanie electorală, le aducem aminte că vin alegerile pentru parlamentare și rădăuțenii cred că vor taxa această poziție”, a spus Andronachi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*