Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Flutur către primari: Fac un apel să lucrăm în echipă, unitate și să tragem pentru interesele județului Suceava

flutur primariPreședintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care este și liderul liberalilor suceveni, a făcut un apel la primari ca indiferent de culoarea politică să lucreze  în echipă.

Nici nu știm când trece mandatul de 4 ani. Fac un apel să lucrăm în echipă, unitate și să tragem pentru interesele județului Suceava și al comunităților dvs. Spun asta pentru că dincolo de haina politică a fiecăruia dintre noi și dintre dvr. cred că suntem cu toții conștienți că în foarte multe momente trebuie această haină lăsată și să îmbrăcăm haina administrației pentru că sunt foarte multe lucruri pe administrație de făcut. Azi e luni și de regulă la București sunt întâlniri politice mari. Nu m-am dus la ședința BPN a PNL, nici la comisia unde sunt membru și vicepreședinte. Am ales să fiu aici cu dvr. pentru că a trecut o lună de la instalarea din funcția de președinte al CJ”,  a spus Flutur.

like-facebookEl le-a spus primarilor că se așteaptă de la ei să spună problemele cu care se confruntă, iar șefii de deconcentrate să răspundă. Flutur a amintit că este în măsură să prezinte câteva probleme și să lanseze niște teme, dar și să asculte problemele primarilor.

La ședința de luni, de la Palatul Administrativ din Suceava au mai fost prezenți vicepreședinții CJ,Viorel Seredenciuc și Marin Gheorghe Niță, prefectul Constantin Harasim, funcționari din Instituția Prefectului, reprezentanți ai DSV, APM,Garda de Mediu, Garda Forestieră, EON-Electrica și EON-Gaz, Apele Române Baău și Suceava, ITM, ACET, DSP,IȘJ, OJPC , primarii și secretari din județ.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*