Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Un sucevean a intrat cu mașina într-un copac. Patru persoane au fost rănite

accidentUn grav accident de circulație produs, luni după-amiază,  de un sucevean, a avut loc pe drumul județean care face legătura între Botoșani și Dorohoi. Patru persoane, trei adulți și un copil, au fost rănite într-un accident petrecut pe raza localității botoșănene Văculești. Șoferul de 23 de ani, din Suceava, începător, conducea un autoturism Ford, iar pe fondul lipsei de experiență la volan a intrat într-un copac. El a fost transportat la spital cu politraumatisme.

În mașină se mai afla un bărbat, care era în dreapta și a rămas încarcerat. El este resuscitat la fața locului, fiind în stare critică. Soția bărbatului încarcerat, în vârstă de 22 de ani, care se afla pe bancheta din spate împreună cu fiul lor de un an, a suferit un traumatism cranio-cerebral. De asemenea, copilul este în stare gravă. Cei doi au fost transportați la spital.  Familia este din Baranca-Cristești. Martorii spun că șoferul ar fi adormit la volan și s-a izbit violent în copac.

like facebookLa fața locului a ajuns un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj de la Ambulanță, dar și o ambulanță SMURD de terapie intensivă.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*