Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Un tânăr a mers la scăldat și a murit înecat

inecat in siret (2)Un tânăr de 27 de ani a murit înecat, duminică, în timp ce se afla la scăldat. Trupul acestuia a fost scos din râul Siret de pompierii militari ai Gărzii de Intervenţie Siret, care au intervenit cu o autospecială, două bărci pneumatice şi un echipaj SMURD.

like-facebookTânărul este din satul Hilişău-Crişan, comuna Horia, judeţul Botoşani și s-a înecat în timp ce se scălda în râul Siret, în zona unei balastiere de pe raza satului Rogojeşti, comuna Mihăileni, judeţul Botoşani

inecat in siret (1)La sosirea echipajelor, s-au preluat informaţii de la persoanele aflate la faţa locului, care au indicat zona unde a fost văzută ultima oară victima, şi s-au început căutările. Deoarece apa era limpede şi vizibilitatea bună, trupul tânărului a fost recuperat, în aproximativ 3 minute de la lansarea bărcilor la apă, şi adus la mal. Echipajele SMURD şi SAJ au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, acestea au rămas fără răspuns, şi după aproximativ 45 de minute, a fost declarat decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*