Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

O suceveancă a pus pe OLX un anunț de vânzare a unor bijuterii. Vezi ce a pățit!

politieO suceveancă a crezut că face o afacere bună și a pus pe site-ul de vânzări OLX un anunț prin care își vindea niște bijuterii. A rămas cu pagubă, însă, iar luni, femeia de 41 de ani a cerut ajutorul polițiștilor.

În cursul lunii iunie 2016, suceveanca a postat un anunţ pe site-ul OLX, prin care oferea spre vânzare un set de bijuterii, respectiv colier şi cercei din aur la preţul de 900 euro. Astfel, a fost contactată telefonic de o persoană necunoscută care s-a arătat interesată de ofertă şi a convenit cu cel care a apelat-o telefonic să achiziţioneze setul de bijuterii cu suma de 2.500 lei.

like-facebookÎn perioada 10-15.06.2016 la adresa de domiciliu a femeii s-au prezentat doi bărbați, care au primit setul de bijuterii, iar aceştia i-au lăsat ca și garanţie o monedă din metal de culoare galbenă.
Aceştia i-au spus  că moneda este din aur şi urmau ca ulterior să se prezinte să-i înmâneze persoanei vătămate suma de 2500 lei, lucru care nu s-a mai întâmplat.

În următoarele zile suceveanca a contactat cumpărătorii, care însă nu i-au mai răspuns apelurilor și nici sms-urilor.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunii de „înșelăciune”, în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, susțin polițiștii suceveni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*