Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

FOTO! Accident grav cu un microbuz. Zece persoane au ajuns la spital

accident serbauti suceava 2

Foto: Romania Tv

Un grav accident de circulație a avut loc luni dimineață la ieșire din Șerbăuți spre Dărmănești. Un microbuz cu persoane a derapat și a ajuns într-un șanț. Se pare că șoferul microbuzului, Vasile Cozmei, din Calafindești, de 46 de ani, a ațipit la volan, nu a adaptat viteza într-o curbă și a pierdut controlul volanului.

Din primele informații, zece persoane au fost rănite și au fost duse la spital. Starea victimelor este stabilă și sunt conștiente.

like-facebookReprezentanții Poliției Suceava susțin că nu era vorba despre o cursă regulată. Microbuzul transporta zilieri la locul de muncă. Toate persoanele veneau de la Calafindeşti şi spre îndreptau spre satul Grigoreşti, comuna Siminicea, unde urmau să lucreze la plantat puieţi.

Cel mai grav a fost rănit un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în dreapta şoferului, care este suspect de fractură de bazin.

„Echipajele salvatorilor au luat măsurile specifice de siguranţă, au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide combustibile şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori. Concomitent, răniţilor li s-a acordat primul ajutor medical de către pompierii paramedici SMURD şi lucrătorii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. După triere, toate victimele, 8 bărbaţi şi două femei, conştiente şi cooperante, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

Polițiștii continuă cercetările.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*