Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Florarii din Suceava, verificați de ANAF

controale ANAF la florariiFlorarii din centrul municipiului Suceava au fost verificați, luni, cu o zi înainte de 8 Martie, de inspectorii ANAF. Acțiunea face parte dintr-o verificare desfășurată la nivel național de Agenția Națională de Administrare Fiscală, respectiv operațiunea „Venus”, privind monitorizarea și controlul la nivel național ale comerțului cu flori și plante ornamentale, unităților de alimentație publică și saloanelor de înfrumusețare.

Florarii care au tonete vizavi de magazinul Bucovina au fost verificați, spre nemulțumirea lor și satisfacția persoanelor de etnie romă care au apărut ca ciuperile după ploaie în această perioadă și își vând florile la colț de stradă fără să îi ia nimeni la întrebări.

controale ANAF la florarii2„Dacă numai pe noi ne-au găsit țapi ispășitori, pe noi ne verfică. Pe cei care au aparut acum nu-i ia la întrebări”, ne-a declarat una dintre florăresele verificate de ANAF.like-facebook

Operațiunea ‘Venus’ își propune diminuarea evaziunii fiscale în comerțul cu flori și plante ornamentale, încurajarea importatorilor, a deținătorilor de depozite, a producătorilor și a comercianților engros și en detail ca să-și organizeze mai riguros activitatea economică, evidențele financiar-contabile și fiscale. Un alt obiectiv este creșterea gradului de conformare fiscală, inclusiv prin utilizarea aparatelor de marcat electronice. Este doar una dintre acțiunile majore la nivel național pe care Direcția Generală de Antifraudă le va iniția periodic în scop preventiv, respectiv pentru creșterea nivelului de conștientizare și, implicit, de conformare fiscală a unor activități economice în care colectarea taxelor și impozitelor este deficitară”, susține reprezentanții ANAF.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*