Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O suceveancă vrea să devină consilier la Torino. Vezi cum își face campanie!

maria ungureanO tânără de 24 de ani din județul Suceava vrea să devină consilier în circumscripția 6 a orașului italian Torino. Maria Ungurean s-a născut în localitatea Marginea, dar la vârsta de zece ani a mers cu părinții în Italia și a studiat la Liceul Clasic. În prezent, tânăra studiază „Cultură, politică și societate” la Universitatea din Torino și speră să obțină o funcție la alegerile administrative din primăvară. De altfel, și tatăl ei, Doru Ungurean, și-a prezentat candidatura la alegeri din urmă cu cinci ani.

like-facebookÎnsă, doar românii înscriși pe listele suplimentare de la primării își pot exercita votul. Fata spune că încă de la alegerile trecute, 500 de români s-au înscris pe listele electorale.

Mă simt mai degrabă aproape de dreapta moderată. Cred că un mediu concurenţial generează dezvoltare şi creştere, atât la nivel personal, cât şi la nivel de societate (…) Locuiesc în circumscripţia 6 a oraşului Torino, iubesc cartierul în care locuiesc, îmi iubesc casa şi vrea să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru a-l face mai frumos, mai sigur, cu o calitate a vieţii îmbunătăţite”, spune tânăra.

Maria își face campanie cu ajutorul unei întregi echipe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*