Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

O femeie a fost filmată în timp ce se plimba goală pe străzile din Suceava

femeie goalaUn şofer, ce s-a oprit maşina la culoarea roşie a semaforului, a reuşit să filmeze o femeie care traversa strada pe trecerea pentru pietoni, fiind pe jumătate goală.

Un fimuleţ în care o femeie apare în timp ce traversează strada pe trecerea de pietoni, fiind pe jumătate goală, a stârnit rumoare printre suceveni, potrivit Adevarul.

Filmarea a fost realizată chiar în buricul târgului, în intersecţia din faţa Primăriei municipiului Suceava şi a fost postată pe o pagina de Facebook.

like-facebookPe imaginile surprinse cu telefonul mobil de un şofer, ce a oprit culoarea roşie a semaforului, se poate observa cum o femeie de circa 30 de ani, pe jumătate goală, aşteaptă culoarea verde a semaforului destinat pietonilor pentru a putea traversa.

femeie goala2Chiar dacă atât pe trotuar, cât şi pe maşini este zăpadă, femeia, ce pare destul de relaxată, nu are pe ea decât o pereche de chiloţi. Filmuleţul face senzaţie pe Facebook, sucevenii întrebându-se de unde vedea şi mai ales încotro pleca tânăra.

Citeste mai mult: adev.ro/o0jruw


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*