Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Probleme cu încălzirea în trenul București Nord- Suceava Nord. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

trenCirculația trenurilor de pasageri se desfășoară în continuare în condiții de iarnă, a informat, marți după-amiază, CFR Călători.

În situația apariției unor defecțiuni la instalația electrică/de încălzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităților, în alte vagoane și le va acorda asistența necesară, potrivit CFR.

La fel s-a întâmplat și cu pasagerii din trenul IR 1651 București Nord — Suceava Nord.  Au fost două vagoane care au avut probleme la sistemul de încălzire, iar pasagerii au fost redistribuiți.

like-facebookCălătorii pot afla informații în timp real despre situația circulației trenurilor de pe site-ul companiei de Infrastructură, respectiv www.cfr.ro , accesând link-ul http://cfr.ro/index.php/cauta-tren, iar pasagerii care pornesc în călătorie din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pot afla ora de plecare sau de sosire a unui tren tot pe același site, prin accesarea link-ului http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

CFR susține că pasagerii vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor pentru parcursul neefectuat, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*