Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Accident grav! Patru persoane rănite după ce o ambulanță s-a răsturnat

ambulanta accident (4)Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri dimineață, pe drumul dintre satul Părhăuți și Costâna.

like-facebookPotrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Sorin Rusu, de 46 ani din oraşul Salcea, în timp ce conducea autospeciala Serviciului de Ambulanţă Judeţean-Suceava, marca Iveco, pe DJ178A, km11+600m, în afara localităţii Costâna, comuna Todireşti,  având direcţia de deplasare dinspre „Cajvana” spre „Suceava”, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă prin partea stângă şi s-a răsturnat.

Atât șoferul autospecialei, cât și o tânără de 21 de ani, Estera Mitrofan, din oraşul Cajvana, un copil de 13 ani, PAvel Alexandru Pauliuc, din sat Sadău, comuna Brodina, dar și tatăl acestuia, Ilie Pauliuc, de 47 ani.
Aceștia mergeau pentru dializă la o clinică din Iași.

Cu toții au fost preluați de ambulanțe și au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*