Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Percheziții la suspecți de tâlhărie. Doi adolescenți au fost arestați. Vezi ce i-au făcut unui bătrân!

prinsi retinutiPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu agenţii şi ofiţerii Poliţiei Oraşului Dolhasca, beneficiind de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat, vineri, trei percheziții la Dolhasca, la locuințele unor suspecți de tâlhărie.

Doi minori, Daniel și Aurel Sârbu, au fost reținuți, apoi arestați preventiv pentru 30 de zile, după ce, în noaptea de 4 spre 5 octombrie, au pătruns în locuința unui bătrân de 83 de ani, din Dolhasca, și,  prin acte de violență, l-au deposedat de suma de aproximativ 1.850 de lei.

like-facebookTinerii, ambii din județul Botoșani, dar care locuiau fără forme legale la Dolhasca, au intrat prin efracție în locuința bărbatului. Unul dintre ei l-a lovit pe bătrân cu un obiect peste mână și l-au imobilizat. Apoi,  agresorii au căutat, găsit şi au furat suma 1.850 lei.

Polițiștii au stabilit că cei doi minori, de 16, respectiv 17 ani, sunt  din comuna Vlădeni, judeţul Botoşani. Cei doi inculpați au fost reținuți de poliţişti pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de : ,,tâlhărie calificată’’ și introduși în arestul IPJ Suceava.

Ulterior, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Fălticeni cu propunere de arestare preventivă, în urma probatoriului administrat în cauză, instanţa emiţând mandate de arestare a inculpaților, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată pentru o durată de 30 zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*