Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Şocant! O tânără mamă a încercat să-şi înece copilul într-un butoi cu apă

ambulantaUn caz şocant a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Ilişeşti. O tânără de 26 de ani a încercat să îşi înece copilaşul de numai trei luni într-un butoi plin cu apă de ploaie. Fiul mai mare al tinerei, de şase ani, a văzut totul şi a început să plângă şi să ţipe, alertând-o pe bunica sa, soacra femeii, care locuia în aceeaşi curte. Femeia a sunat la 112 şi a scos fetiţa din butoiul cu apă.

like-facebookTânăra mamă a zis că a vrut să spele copilul, nu să îl omoare, dar la scurt timp a fugit de acasă. Fetiţa, în stare de hipotermie, a fost dusă la Spitalul Judeţean Suceava. Tatăl copilei este plecat în străinătate.

Poliţiştii au găsit-o pe tânăra de 26 de ani şi au internat-o la psihiatrie pentru un control. De altfel, fata provine dintr-o familie cu probleme psihice.
Oamenii legii continuă cercetările. Cel mai probabil, tânăra va fi cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului. Reprezentanţii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului vor face verificări în acest caz.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*