Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, încătuşată. Vezi ce a făcut!

adina-si-dragosTânăra care şi-a piedut soţul în accidentul de circulaţie de la Dumbrăveni, din vara anului trecut, a dat dovadă de un tupeu de nedescris. Adina Gabriela Prisacariu, în vârstă de 20 de ani, din comuna Grăniceşti, le-a făcut un scandal în toată regula poliţiştilor suceveni, care au oprit-o în trafic şi i-au cerut actele.

like-facebookDuminică seară, un echipaj mixt din cadrul Biroului Rutier Suceava şi Poliţia Locală Suceava, în timp ce executa serviciul de control şi supraveghere a traficului rutier pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism înregistrat cu aparatul radar cu viteză peste limita legală, însă, conducătoarea auto nu s-a conformat, a mărit viteza, continuându-şi deplasarea spre strada Calea Unirii. Astfel că, poliţiştii au trecut la urmărirea autoturismului pe o distanţă de aproximativ 1 km și oprirea acestuia.

La solicitarea documentelor personale şi ale autovehiculului, conducătoarea auto a refuzat să se legitimeze, deși  pe bancheta din spate a autoturismului se afla o poşetă și fratele ei de 16 ani.

S-a procedat la ridicarea poșetei în vederea efectuării controlului, moment în care, conducătoarea auto a devenit agresivă și deși a fost somată, aceasta a continuat să se manifeste agresiv şi să aibă un limbaj necorespunzător, fapt pentru care a fost încătuşată. Ea circula cu 78 km/h în localitate, la volanul unui BMW”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Şoferiţa nu era băută. Adina Prisacariu figurează cu permisul de conducere reţinut, fără drept de circulaţie pentru comiterea accidentului din 1 august 2014, la Dumbrăveni, când a intrat pe contrasens cu maşina şi s-a izbit de un autovehicul. Soţul său a murit în accident, ea fiind cercetată pentru vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă. Tânăra s-a ales cu dosar penal.
Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni îşi doreşte moartea. Adina este în pragul depresiei
VIDEO Vezi imagini şocante cu accidentul mortal de la Dumbrăveni!
(Update) Tragedie! Un bărbat a murit, iar o tânără a fost rănită după un accident petrecut la Dumbrăveni

 


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Bogdan says:

    Proasta tare! Desi nu-mi sta in caracter sa vorbesc public asa, acum nu pot decat sa constat! Proasta tare… ati inteles?! Proasta tare!

    Răspunde
  2. Xzero says:

    vaca proasta….

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Soţia dorohoianului mort într-un accident la Dumbrăveni, încătuşată de poliţişti. Vezi ce a putut să facă! | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*