Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni îşi doreşte moartea. Adina este în pragul depresiei

Tânăra suceveancă care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, de la începutul lunii august, este în pragul depresiei. Adina încă este vizibil afectată de dispariţia soţului său şi nu poate trece singură peste această tragedie. Aproape în fiecare zi, suceveanca transmite mesaje prin care susţine că îşi doreşte să moară pentru a fi alături de soţul ei.

Soțul meu ma sting de dorul tau , ai lasat o rana adâncă in sufletul meu :(((( . Ai plecat si asta nu trebuiea sa o faci niciodată ! Te rog sa ma iei langa tine cat mai curând , fara tine totul este pustiu , te rog nu ma lasa”, a spus Adina.

Tânăra, care a supravieţuit accidentului după ce a intrat cu un BMW într-o depăşire periculoasă, susţine că îl visează des pe Dragoş.

Eu il visez mereu , il simt aproape , intr-un vis mi-a spus nu mai plange , eu sunt departe si nu ma pot întoarce la tine :(((( .. eu ma sting de doru lui , totul sa oprit in loc , imi este atât de greu fără el langa mine, ma rog sa ma ia langa el sa fim pentru veșnicie impreuna , asta e tot ce imi doresc ”, a mai spus Adina.

Psihologii spun că primul pas pentru a trece peste o astfel de tragedie este să accepţi realitatea, să accepţi că persoana respectivă nu mai este şi să îţi cauţi liniştea alături de cei dragi, care au un rol esenţial în vindecare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dramatic! Tânăra care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni, la un pas de a fi operată. „Merg săptămânal la psiholog” | SuceavaNews.ro
  2. Tupeu de nedescris! N-o să crezi ce a făcut tânăra care a provocat un accident la Dumbrăveni, în care i-a murit soţul! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*