Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Mamă cu doi copii sechestrată de un fost concubin. O ameninţa cu un cuţit!

sechestrataO tânără mămică, de 24 de ani, împreună cu cei doi copii ai săi a fost sechestrată de un fost concubin. Femeia se mutase la mama sa, iar în noaptea de miercuri spre joi, individul, un tânăr de 24 de ani din comuna Adâncata, a intrat cu forţa în locuinţă, în oraşul Salcea, și prin exercitarea de ameninţări şi acte de violenţă a determinat-o pe tânăra de 24 de ani ca împreună  cu cei doi  copii  minori, în vârste de 10 luni, respectiv 2,6 ani, să-l însoţească la domiciliul său.

like-facebookBărbatul era băut şi a ameninţat-o cu un cuţit pe tânără. Mama fetei a anunţat Poliţia, iar la scurt timp după ce individul a dus-o pe tânără cu copii în locuinţa sa, oamenii legii au mers şi l-au săltat.

El s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe și lipsire de libertate. Individul a fost reţinut  preventiv pentru o perioadă de 24 de ore, urmând  ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare  preventivă.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mamă cu doi copii sechestrată de un fost concubin. O ameninţa cu un cuţit! | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*