Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Un tânăr s-a spânzurat din cauza certurilor şi bătăilor aplicate de părinţi. Îi reproşau că şi-a schimbat religia

spanzurat in padureUn tânăr din comuna suceveană Iaslovăț s-a spânzurat pentru că nu mai suporta certurile și bătăile de la părinți. Dorin Solovăstru, în vârstă de  20 de ani,  a fost găsit spânzurat  cu bretelele de la pantaloni, într-o răchită situată lângă un pârâu,  la câteva sute de metri de casă.
Tânărul a fost găsit luni dimineață de către un localnic care trecea întâmplător prin zonă.
Sătenii spun că băiatul era harnic și făcea treburile în gospodărie. like-facebookSăptămâna trecută s-a ocupat de transportul gunoiului de grajd pe parcela de teren a părinților, iar în  noaptea de Înviere a venit să ia Lumina Sfântă de la Biserica Ortodoxă din localitate.  El a luat cinci lumânări și le-a  aprins.
Duminică după-amiază, tânărul a mers din nou la biserică și s-a miruit, potrivit tradiției ortodoxe. Faptul că mergea la biserica ortodoxă  și nu la biserica penticostală nu era pe placul părinților.  Numai că la revenire acasă, el  a fost  din nou certat de părinți, după ce duminică dimineața fusese deja certat.   Dorin s-a plans în ziua de Înviere unui localnic  că a fost agresat și certat de părinți pentru că a mers la Înviere  și nu se alătură părinților care sunt de confesiune penticostală.
Se pare că sătul de viața de coșmar din familie, băiatul a decis să-și pună capăt zilelor. El a fost găsit luni dimineață  spânzurat într-o răchită nu departe de casă. Tânărul era într-o pereche de pantaloni scurți și cu un tricou, cel mai probabil cum fugise de acasă de teama părinților.

Loading...

loading...

42 Comentarii

  1. alexandru says:

    Asa sunt penticostali si adventisti te bat la cap sa te muti cu religia la a lor ca e cea mai buna…..acum sal aiba pe constiinta.

    Răspunde
    • gogu says:

      Turcu georgescu samuel penticostal din vulcan fiul lui turcu gheorghe prezbiter si cenzor la biserica penticostala din vulcan administrator la sc samy&ellis decor srl pocanit tepar de meserie se crede mare constructor are obiceiul de a insela beneficiarii fie ei firme sau persoane fizice din clisura dunari si pana la Timisoara,locuieste in localitatea urseni judetul timis are o noua societate set&armstrong srl-d administrata de turcu ellis au telefoane de contact 0763622692/0726169300 atentie mare tepar profesionist Nascut la falticeni

      Răspunde
  2. jacob sandu says:

    Alexandru nu exagera..cunosc.motivul adevarat nescris inca…Iubea o fata de alta religie decat a lui in care se nascuse…nu iubea religia ortodoxa …iubea doar fata si participa la actiunile ei.apoi casa ce trebuia sa ramana lui fusese data fetelor din familie.avea fapte de ortodox adica furturi si betii cu destrabalari in nopti tarzii…deci avea si remuscari simtinduse vinovmat de multe..parintii au nota cea mai proasta fiind inculti total purtanduse urat cu toti membrii familiei…prea multe de judecat.Dumnezeu sa-i mai judece…sa-i lasam in necazul lor

    Răspunde
    • Ciprian says:

      te auzi ce vorbesti?:))…”avea fapte de ortodox adica furturi si betii cu destrabalari in nopti tarzii” .ce sa-ti spun.am vazut penticostali si adventisti care injura si fac fapte mai rele ca cei de alte religii.Nu va credeti voi asa sfinti ca nu sunteti.

      Răspunde
      • Dana says:

        Draga sandu imi e mila de tine,ai vrut sa arati ca tu esti ala cu care si diferit fata de parintii baiatului in cauza,dar din pacate … daca tu asa ai invat ca se disting persoanele de religii diferite,cred ca degeba mergi la biserica… Ca nu intelegi nimic…imi permit sa iti spun ca esti un increzut,dar eu zic sa te trezesti si sa te uiti in oglinda! Ca in comentatiu tau doar ai judecat pe toti!sunt sigura ca tu traiesti in alta lume in care nu faci absolut nimic rau(doar stii sa judeci si pun pariu ca e un lucru “foarte intelept si f bun”) imi pare rau ca am facut acelasi lucru ca tine,am judecat; doar cu o diferenta am judecat o pers singura nu mii ca tine mii de pers ortodoxe)
        Dumnezeu sa il ierte pe saracu baiat ca a ajuns la gestul asta extrem si nu a cerut ajutor de la nimeni!poate se gasea o cale sa iese din situatia care l-a dus la acest gest.

        Răspunde
      • jacob sandu says:

        cred ca tu nu privesti stirile de la ora 5 cu toti drogatii,betivii,puscariasii,criminalii..etc…etc..etc ce nu se pomeneste de religia lor,de ce aici faceti referire la lumini sfinte si alte religii din cele 18 recunoscute in tara asta???

        Răspunde
      • jacob sandu says:

        priveste prima data la tine,eu pentru gresalele mele platesc doar eu!!!! numara plusul de uscaturi din comunitatea ta prima data si fa o diferenta..cred ca e majora diferenta …oameni galbeni si pacatosi traiesc pe pamant,daca tu te crezi Iisus bravo tie!!!daca ami dai o adresa sa comunicam ati umpu pagina la refuz cu murdariile voastre care nu se vorbeste despre ele deoarece sunteti “protejati”…mai minuneazate si tu la tembelizor la ora 5 cu crestinii din congregatia ta si o sa treci chiar neobservate faptele ce sunt afisate deoarece fac parte din cotidianul si modul vostru de trai zilnic deci felicitari !!!!

        Răspunde
        • Ciprian says:

          eu nu ma uit la stirile de la ora 5 ca tine ,domnule.Eu nu ma uit la TV,mai ales stirile care iti influenteaza gandirea.Daca cativa oameni fac anumite fapte nu inseamna ca trebuie sa ne bagi pe toti in aceeiasi oala.Te rog termina cu religia ta ,ca nu esti cu nimic mai presus.In fata lui Dumnezeu suntem toti egali.

          Răspunde
    • Maria says:

      Sandu, esti din Iaslovat?? De ce legati toate lucrurile rele de religia ortodoxa prin “fapte ortodoxe”? Daca esti din Iaslovat cunosti si tu foarte bine cati barbati si-au lasat sotiile cu copii ai au plecat si s-au insurat cu altele si chiar au alti copii. Stii foarte bine cati au stat prin puscarie pentru ca au furat in tari straine, stii cati au abonament la bufetul din sat ca sparg la pacanele si beau si fumeaza, stii cati sunt la voi oameni in toata firea care beau de sparg paharele, sunt multi doar ca voi tot timpul gasiti metode sa va scuzati si sa ascundeti aceste treburi. Faptele ce le fac persoanele voastre cum se numesc? Sau voi nu vedeti barna din ochii vostrii, vedeti paiul din ochii ortodoxilor! Rusine….

      Răspunde
      • Someone says:

        Maria defapt esti o femeie frustata,daca erai intelepta scriai un comentariu bun,adica nu sa te bagi in oala pocaitilor…lasa-i in pace ,ca peste tot sunt si oamenii buni ,si oamenii rai..

        Răspunde
        • Maria says:

          Dar cel de sus care a comentat despre preotii ortodoxi oare ce fel de persoana e? Nu el s-a bagat in oala religiei ortodoxe primul? Deci nu voi sunteti cei care sariti la gatul unei religii primii? Dar eu am fost mai inteleapta ca tine si nu l-am jicnit pe domnul pentru ceea ce i-am spus, ci i-am dat argumente ca exista si in religia penticostala astfel de cazuri. Dar tu pentru faptul ca m-ai jicnit esti mai rau ca mine si mai putin intelept decat mine!

          Răspunde
  3. Nelu says:

    nu va e Rușine nesimțiților scoateți tot felu de prostii in legătura cu religia cum se afla o știre de ale penticostalilor treceri repede la judecat dar preoții vostru care violează si fac omor oamenii chiar de sărbătorile Pascale nu Săriți sa comentați de religia ortodoxa si aici nui vorba de religie ci de oameni care nu au înțelepciune . Judecați înainte sa scoateți o vorba fi gura

    Răspunde
  4. daya says:

    Oamenii nu mai au radacini morale,nu mai au frica de Dumnezeu si accepta toate prostiile indrugate de altii si nu vor sa cunoasca binele si sa pretuiasca viata si ce e drept si bun in ea.totul e schimbator in viata, oamenii trebuie lasati si sa greseasca nu trebuie sa pui haturile pe ei si sa ii tii in frau ,daca Dumnezeu are rabdare cu noi si noi trebuie sa ne iubim unii pe altii si sa fim buni.Dumnezeu sa-l ierte

    Răspunde
  5. Adriana says:

    Fiecare dintre noi are dreptul sa ia decizii in ceea ce priveste viata noastra. Daca stam sa ne gandim , Dorin , la 23 de ani nu mai era un copil , asa cum mi-l amintesc eu . Era un om matur , capabil sa judece si cantareasca lucrurile . Inima nu alege pe cine sa iubeasca si pe cine nu . Prin faptul ca a mers la o Biserica Ortodoxa nu inseamna ca a gresit , Dumnezeu era si acolo la fel cum era si in cea neo-protestanta . Gresit a fost sa fie obligat sa faca ceva fara voia lui si sa fie batut . E greseala fiecaruia dintre noi ca nu l-am ascultat , nu l-am sfatuit si nu l-am incurajat , indiferent de alegerea lui . Cred ca parintii au procedat asa din cauza comunitatii in care se afla . Dar un copil , mai ales al tau , trebuie pus mai presus de orice !! Imi pare nespus de rau pentru suferinta ta Dorine , ma bucur ca ai apucat sa cunosti dragostea , si sper ca acolo sus sa-ti gasesti pacea si linistea , fara sa fii nevoit sa alegi , caci Dumnezeu e unul !

    Răspunde
    • Vio says:

      Din cate stiu eu nu lo batut nimeni si nu lo certat nimeni si nu lo obligat nimeni sa se pocaiasca ceia ce sa scris in ziar nui decat o minciuna

      Răspunde
  6. Maria says:

    Domnule Nelu! Nu te cunosc, dar daca esti din Iaslovat iti spun eu ca si pastorii vostrii au relatii extraconjucale. Cunosc personal eu unul. Urmariti-va pastorii vostrii, nu preotii nostrii!!! Pana la urma nimeni nu s-a legat de religia voastra, vorbind urat. Eu stiu ca exista un Dumnezeu si credem toti in El, indiferent de religie. Eu traiesc de 30 de ani in acest sat si stiu conceptia penticostalilor, stiu doar sa judece ortodoxii ca beau, fumeaza, curvaresc. Dar nu vad oamenii lor care stau morti de beti acasa, care nu traiesc cu sotiile lor ci cu altele, tineretul care bea si fumeaza…. Daca faptul ca Dorin a fost la biserica ortodoxa a fost o rusine asa de mare pentru parinti, acum sper ca sunt mandrii pentru ceea ce a facut!

    Răspunde
    • Ada says:

      Daca cunosti spune cine e ..Defapt tu Nu cunosti Si scoti de la tine…

      Răspunde
      • Maria says:

        Crede-ma…sunt in Iaslovat de peste 30 de ani si stiu multe lucruri. Nu vreau sa dau nume pentru ca acele persoane nu mi-au zis nimic personal. Dar daca esti din Iaslovat stii si tu foarte bine cati barbati de religia voastra si-au lasat sotiile cu copii si s-au casatorit cu altele, cati au stat in puscarie pentru furt in tari straine si au iesit recent din inchisoare, cum e conceptia ca fac ce vor, beau, fumeaza, curvaresc pana isi i-au botezul ca vezi Doamne daca iti iei botezul la 20 ani Dumnezeu iti iarta toate pacatele de pana atunci. Nu e vorba de ce au facut, ca fiecare da raspuns de faptele sale in fata lui Dumnezeu, dar vreau sa va arat ca si la voi sunt persoane care nu sunt la locul lor. Si cum a spus unul mai sus ca toate aceste sunt “fapte ortodoxe” , de ce ortodoxe? De ce legati aceste lucruri de religia ortodoxa? Ca sa va scuzati voi? Atunci cei de la voi cate fac, cum se numesc? Parerea mea sa lasati religiile in pace, ca padure fara uscaturi nueste nicaieri. Si cum la noi sunt oameni care se despart, beau, fumeaza, sunt si la voi fara numar. Si daca esti din Iaslovat ii cunosti foarte bine, doar ca asa sunteti voi vreti sa ascundeti prostiile din “casa ” voastra!

        Răspunde
        • ada says:

          Maria chiar nu ma intereseaza de acei pastori care fac lucruri urate,ei Nu se numesc pastori ci preacurvari, daca fac fapte dinastea…toti cei care is niste curvari, hoti ,fumeaza,Si mai spun ca sunt penticostali ,fac pocainta de ras Si pe toti cei din alte religi sa spuna uite la pocaiti cum e ,ce sa ma mai pocaiesc…ei care sunt asa Nu au foSt pocaiti niciodata degeaba se lauda…eu una Iti spun din propria mea experinta ca a fi crestin e un lucru greu…a fi crestin Trebuie sa fi in asa fel incat nimeni sa Nu se poticneasca in tine…cred ca Si la voi sunt oamenii Si buni Si rai,alti dau dovada de ortodox alti nu…pt ca pe oamenii de multe ori Nu ii intelegi..

          Răspunde
        • Someone says:

          Mai femeie..si la voi la ortodoxi is preoti si curvesc si beau si fumeaza…Numa cu Dumnezeu nu is ei…satana se lupta cu toti..Mai ales cu astia pocaiti..si care cad..dusi sunt…si Numai da tu in penticostalimn .uitate si la tine..si la religia ta..si la familia ta…sincer..Imi pare Tare Rau de viata ta….esti Mai ratacita decat oricine..Mantuirea e personala femeie!!!nu trebuie sa te uiti intr-o parte si alta..daca Vrei in cer…pocaieste-te ..daca nu..iadu’the asteapta Asa cum is cu miliardele care se duc cu o viteza de te sperii.

          Răspunde
          • Maria says:

            Simion,, si eu ce am spus? Eu m-am legat de persoana care a zis ca aceste fapte sunt fapte ortodoxe. Si am vrut sa va arat ca sunt si persoane de -a voastre care pacatuiesc in asa fel, dar voi nu le vedeti pe ale voastre, le vedeti pe ale strainilor. Si voi nu va numiti pocaiti, va numiti penticostali ca pocait e un lucru mare , nu niste rataciti ca voi! Eu la inceput nu m-am legat de religia penticostala pentru ca tin sa cred ca toti credem in acelasi Dumnezeu si persoane bune si rele sunt si la Penticostali si la Ortodoxi. Dar totul pana o persoana a comentat mai sus de preoti, la fel ca tine! Sa va fie rusine! Probabil esti din Iaslovat si te-a deranjat ca am dat exemple din secta voastra cu faptele ce le fac. Sa-ti fie rusine m-ai facut frustrata mai sus, faptul ca m-ai jicnit denota ca te-a deranjat si te-ai simtit in legatura cu ce am scris despre voi! Rusine sa va fie…

  7. Eliza says:

    Numai minciuni! Sa va fie rusine vorbiti ceea ce nu stiti! Parintii nu au facut nimic, a fost decizia lui de asi pune capat zilelor… Nu mai vorbiti asemenea tampenii, nu aveti nici un drept sa va dati cu parerea!

    Răspunde
  8. Ada says:

    Oamenii buni cum puteti vb atatea tampeni cand nici macar nu cunoasteti adevarul…va spun ca sunteti tare Prost informati ,atat voi cat Si astia care dau stirile…e adevarat e dintr-o familie de penticostali dar el Dorin Nu era penticostal…ce bataie lua el ca Avea 23 de Ani ,Nu 10 ani …ganditi va rog…astia care stiti sa bateti in penticostali ,voi sunteti mai buni ,?de ce Nu va uitati la barna voastra ??doamna. Maria Nu stiu cine esti dar nici Nu judeci ..era Si normal ca Parintii Lui Dorin sa ii spuna sa aleaga religia penticostala,tu daca Ai copii stimata doamna Si esti de religie ortodoxa ce Iti inveti copii ,sa plece la pocaiti Sau sa ramana la ortodoxie religia voastra..?pai aceasta mama era Si normal sa invete baiatu sa ramana penticostal…eu cunosc situatia cel mai bine asa ca Nu am nevoie de reprosuri din partea nimanui..atat va zic cand diavolul ii imbata pe oamenii ii ia mintile…,

    Răspunde
    • Maria says:

      Daca parintii erau mai intelepti nu se ajungea aici. Dar asa au facut si cu baiatul cel mare, l-au scos de acasa si nu a mai venit de ani buni… Asa exemplu de parinti sunt ei!

      Răspunde
  9. Eliza says:

    Parintii lui Dorin sunt niste persoane deosebite plus ca sunt si in varsta cum credeti voi asemenea prosti..cum sa dea intr-un tanar de 23 de ani …E trist ca ganditi asa ceva..si mai aveti tupeul sa va dati cu parerea si sa mai si criticati oamenii nevinovati si fara sa aveti habar de ce sa intamplat…Ganditiva la suferinta familiei si poate va da Dumnezeu minte sa tineti macar pentru voi prostiile astea pe care le ganditi sau spuneti…Tineti pentru voi toate minciunile astea si daca nu stiti si nu cunoasteti nu va dati cu parerea doar ca va plictisiti! FAMILIA LUI DORIN E O FAMILIE MINUNATA ! Nui adevarat nimic din ce se speculeaza!

    Răspunde
  10. danut says:

    Salut sunt si eu din iaslovat sunt penticostal si ma mandresc cu asta am gustat din toate confesiunile dar niciuna nu ma putut face un om curat sufleteste .aceasta confesiune nu are beneficii precum ( bani casa si masina) cum ofera celalalte religii…trebuie doar sa il iubesti pe Dumnezeu..si el isi va arata recunostinta .Cu totii stim ca lucrurile lumesti nu sunt bune indiferent de religie.religia neoprotestanta “penticostala’ este ca o revolta impotriva lucrurilor rele.UN om cand face un pacat nu este indemnat de religie ci de DIAVOL…..Pocaitiva

    Răspunde
  11. Dorina says:

    Imi pare rau ce sa intamplat!eu il cunosc pe Dorin ca mi-a fost verisor, ceea ce sa scris in articol e o minciuna.avea 20 de ani si nu 23,nu a luat bataie cum sustin unii, poate sa il fi certat mai sunt de acord dar batut nu cred.nu incerc sa ii iau apararea nimanui.pentru mine cea mai mare durere este ca a plecat prea devreme si ca nu sa inpacat cu Dumnezeu.el avea sansa iertarii chair daca a luat calea gresita.ma gandesc cu groaza ce il asteapta pentru ca cine cauta sa isi scape viata o va pierde de cealalta cea VESNICA!Iacov 1:26 Daca crede cineva ca este religios si nu-si infraneaza limba,ci isi inseala inima,religiunea unui astfel de om este zadarnica.cu totii poate avem pe cineva pocait care ne-a dezamagit dar nu inseamna ca acel pocait e pocait cu adevarat. Cine spune ca nu are pacate este un mincinos!Iacov 4:12 Unul singur este datatorul si judecatorul Legii:Acela care are putere sa mantuiasca si sa piarda.Dar tu cine esti de judeci pe aproapele tau? Nu pot spune Dumnezeu sa il ierte ,pentru ca Dumnezeu te iarta atata timp cat traiesti pe pamant, nu dupa ce ai murit(cand vor vedea cu groaza ce ii asteapta acolo va fi plansul si scransnirea dintilor).Domnul sa va dea pricepere in tot ceea ce faceti ca nu cum a nimeni sa nu va insele.VEGHEATI!

    Răspunde
  12. mariana says:

    Indiferent de religie dacă e Penticostal Ortodox Adventist sau orice altceva sau dacă părinții au greșit sau nu adevărul trist e ca și a pierdut sufletul și o data cu el liniștea sufleteasca a familiei! Cu toți avem copii sau vom avea dar sa ne ferească D zeu de așa ceva! !! Condoleanțe familiei ca din păcate D-zeu sa îl ierte nu se mai poate spune. ….

    Răspunde
    • Ada says:

      Mariana esti o femeie inteleapta…Bine ca sti ca judecatorii Nu suntem noi ci e Dumnezeu…asta face Satana cand ia mintiile oamenilor

      Răspunde
  13. GIOVANI says:

    Daca parinti a fost durii cu el si voi daca erati fartii lui trebuia sal ajutati nu doar sal badjocoriti.ca am fost si eu in stilul lui dar toate au o limita trebuia lasat de capul lui sa aleaga ce era mai bun pentru el.de ce la-ti obligat?ati vazut unde la-ti dus?asa va invatat DOMNUL vostru fals???

    Răspunde
    • Someone says:

      Mai Omule..nu Te stiu..nu te cunosc…pe baiatu asta l-am cunoscut personal..Mi-a fost ruda.Stiu stituatia Mai bine decat o stiu astia care incearca sa dea cu parerile…nimeni nu a fortat baiatu la pocainta…l-a lasat liber “Giovani”care esti…uite ce sa ales daca nu a ascultat de Dumnezeu…ia seama la tine insuti ca nu cumva sa realisezi ca ai trait pt nimic..si te-ai dus in chin Si plans…si de ce te iei de Dumnezeu…il crezi fals? Teme-te Omule de Dumnezeu ca de nu iadu’ te asteapta.Dumnezeul nostru E VIU Si se uita cu Mila la tine..Vai de tine daca te impotrivesti Lui Dumnezeu.Si voi astia de la suceavanews…luati si cercetati lucrurile cum trebuie si apoi scrieti..”a Wasted life is a life without our God”

      Răspunde
  14. Petrila says:

    Ma fratilor nu o mai ardeti in religii prin iaslovat ca fapte ortodoxe ca nush ce printre cei mai pocaiti care sunteti o ardeti la misu la bufet si trageti pe carna de nu mai e zapada sa nu mai zicem ca primi poponari declarati din iaslovat tot pendicostali au fost cel putin unu (coca) prin puscarie in strainatate tot deai vostri sunt si au fost si ca sa vorbim de o faza mai recrnta se bat vanatori cu paznici de vanatoare tot pendicostali ala sio merita caci asta iarna era tot in figuri a dat cu masina intentionat peste baieti din codru si a sarit la bataie ca stiau baietii prea multe despre el sa nu mai vorbim de aia care beu de ai vostri ( truscu e abonat la bufet, si alte nune nu mai dau ca imi sunt prieteni sunt ranga seara de seara.lasati mortii cu mortii si nu mai dati comentarii aiurea

    Răspunde
    • Eu says:

      Cat venin prietene. Dar dacă ai prieteni pe “PRESUPUSI” pocăiți vezi și tu singur ca nu au o viață trăită lângă Dumnezeu . Pocăit este cine ÎMPLINEȘTE Cuvântul Lui Dumnezeu. Nu ești mântuit dacă faci parte dintr-un cult-religie. Nici dacă provi dintr-o familie de pocăiți nu înseamnă ca ești pocăit. Totuși eu va zic pocaitiva în adevăratul sens al cuvântului. Și împliniți ce scrie în Biblie .

      Răspunde
  15. Ada says:

    Mai Petrica cand a fost truscu pocait??eu Nu il stiu niciodata pe truscu crestin,ca daca il stiu crestin mas da cu sania in toiul veri

    Răspunde
  16. Ada says:

    Serios oamenii buni ,nu va mai contraziceti ca iasa scanteie:))lasati morti in pace faptele ce le-o facut ii va urma….luati si iubiti-va toti fie ortodox ,fie penticostal,fie catolic,iubiti vrasmasi cum Si Dumnezeu va Iubit atat de mult incat a dat pe singur il Fiu Al Sau sa moara,Si pt tine Si pt mine un pacatoas!!!!sa ne rugam la Dumnezeu sa ne pazeasca de cel rau ,ca de Nu e jale cu noi!!!

    Răspunde
  17. Eu says:

    Eu zic doar atât. ..vine o zi în care o sa se vadă faptele fiecărui om. Și am nădejde ca exista un Dumnezeu care vede . Mă rog ca Dumnezeu sa vă lumineze mintea la toți, . Dar pentru Dorin nu se mai poate face nimic . Cu Dumnezeu nu te joci.

    Răspunde
  18. Cineva says:

    Starea de pacat a omenirii.Romani 1:21 Fiinca macar ca au cunoscut pe Dumnezeu,nu L-au proslavit ca Dumnezeu,nici nu I-au multumit,ci s-au dedat la ganduri desarte si inima lor fara pricepere s’a intunecat.22.S-au falit ca sunt intelepti si au inebunit,si au schimbat slava Dumnezeului NEMURITOR intr-o icoana care seamana cu OMUL MURITOR.(stim prea bine ca e fecioara Maria)pasari,dobitoace cu patru picioare si taratoare.iarasi,cunoastem hindusii care se inchina la elefanti,vaci,serpi,etc.De aceea Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei,sa urmeze poftele inimi lor,asa ca isi necinstesc singuri trupurile.Caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul facatorului care este in veci.Din pricina aceasta Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase.Dumnezeu spune necunoscand scripturile va rataciti.asa ca rugati-va pentru intelepciune si cititi BIBLIA in care gasiti VIATA,ADEVARUL si LUMINA.

    Răspunde
  19. guesswho! says:

    In Romania exista ceea ce se numeste DREPTUL LA LIBERA EXPIMARE , adica oricine poate sa isi spuna parerea pe intelesul vostru ! Din cauza acesta fiecare poate sa-si spuna parerea in cazul lui Dorin si in toate celelalte ! Daca cu totii il cunoasteti atat de bine de ce nu l-ati indrumat sau sfatuit ? Acum dupa ce s-a dus toti sunteti rude si “frati in Domnul ” si aparati religia pe care o practicati dar nu stiti ca de fapt voi nu sunteti POCAITI , asta putem fi cu totii , voi sunteti NEO-PROTESTANTI!! Unde erati voi toti cand Dorin spunea ca nu se simte pregatit sa imbratiseze religia voastra? Nu a spus niciodata bietul tanar ca nu vrea , a spus ca nu e pregatit ! Daca s-a dus la o Biserica Ortodoxa poate s-a dus din curiozitate !! De unde stiti voi ce avea el de gand?? Daca iubea o fata , putea sa fie tiganca , unguroaica dar a fost ortodoxa , chiar trebuie sa aruncati cu pietre in iubire? Care este cel mai pur si frumos sentiment!! Multi dintre voi sunteti analfabeti si multi bateti campii(nu toti, respect pentru cei care sustin o cauza dreapta) , opriti-va pentru o secunda si ganditi-va ca un copil de 20 de ani putrezeste in pamant pentru ca sunteti prea inapoiati si prea mandri de prostia voastra!!

    Răspunde
    • Jess says:

      Daca esti tu mai intelept ,de ce nu ai mers sa vb cu El…putrezeste din neascultare omule,ca daca era crestin venea in fata lui Dumnezeu si Dumnezeu il scotea din situatia lui…pai Dumnezeu nu nu e ca omul sa te imbate de cap sa te pocaiesti,El te cheama,la pocainta,iar daca tu nu vrei nu e problema la Dumnezeu..El cheama alti care sunt gata sa ii slujeasca .,

      Răspunde
  20. guesswho! says:

    Dumnezeu este pretutinteni . Nu este un anumit loc in lumea asta , in Romania sau in satul ala unde sa mergi la Dumnezeu . Dumnezeu nu te obliga la nimic , doar oamenii o fac . Ai dreptate . Un om cu capul pe umeri nu ar fi recurs la asa ceva intr-adevar , putea sa caute invatatura si alintare in alta parte . Dar , avand in vedere ca toata lumea il reapingea , il judeca si il afugarea , probabil Dorin nu a mai stiut unde si la cine sa apeleze . Daca intreaga familie iti intoarce spatele si nu iti vorbeste iar cunoscutii te arata cu degetul si de judeca . Si nu este nimeni care sa te asculte macar . Oare tu ce ai face in momentul ala ? Te inchizi in tine insuti , te pierzi si in cazul in care nu esti destul de piternic cedezi unei forte mult mai mare decat tine . Eu incerc sa tin cu dreptatea , cand vad ca lumea deja abereaza . Daca vad ca va bateti cu pumnii in piept ca sunteti oameni perfecti si ca urmati cuvantul lui Dumnezeu atunci ma intreb de ce l-ati judecat cat Dumnezeu spune ca el este singurul judecator ? De ce nu l-ati sprijinit si de ce nu l-ati sustinut in alegerea lui libera? Ca vorba aia ERA DE-AL VOSTRU oricat ati spune voi ca nu era ! Si era major deci putea alege , avand in vedere ca , dupa cuvantul lui Dumnezeu , sa impingi pe cineva spre o religie sau un cult , este un pacat foarte mare !!

    Răspunde
  21. Jess says:

    Da adevarat asa e..dar daca el Dorin,Nu a spus la nimeni nimic,avea Si el unchesii,matusii ,dar nu sa plins la nimeni ca Parintii Lui fac asa cu el,cum Ai spus tu..de unde sa cunosti omul,si problemele lui,daca niciodata nu a spus nimic???sincer sa vina cineva la mine si sa spuna ca e intr-o stare rea,ca vrea sa se sinucida,m-as fi pus pe genunchi in fata Lui Dumnezeu ,Si m-as fi rugat pina Dumnezeu lucra…dar Cand nu sti omul,Si nu Iti spune problemele Lui ,oare ai sti ce ganduri are???daca Parintii Lui au facut asa cu El ,vor da socoteala in fata Lui Dumnezeu pt tot ce au facut,Si fereasca Dumnezeu sa nu raspunda de sufletul lui…

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr s-a spânzurat din cauza certurilor şi bătăilor aplicate de părinţi. Îi reproşau că şi-a schimbat religia | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*