Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

VIDEO! Accident grav produs de un sucevean. O persoană a murit, iar două au fost rănite

acc-tir-ambulanta-petru-rares-botosani6-300x199O persoană a murit, iar două au fost rănite în urma unui cumplit accident produs, joi seară, de un sucevean în municipiul Botoşani. Un TIR  care circula pe Petru Rareș, dinspre Rompetrol, a pătruns în intersecție lovind în plin o ambulanță care se afla în misiune, transporta o mamă şi un copil la o clinică din Iaşi.

Potrivit Botosaninews, în urma accidentului, trei persoane au rămas încarcerare, având nevoie de intervenția echipajelor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Şoferul ambulanţei a murit, iar celelalte două persoane au fost duse la spital.

like facebookTIR-ul implicat este înmatriculat în Suceava, aparţine firmei Universal Trans Services Bulgariu SRL, și se întorcea gol de la Ștefănești, unde descărcase nişte stâlpi de iluminat.

Șoferul camionului, Gavril Bulgariu, de 48 de ani, din Udeşti, nu a văzut că indicatorul Stop, lovind în plin mașina salvării. TIR-ul s-a rupt pratic în două, iar ambulanţa a devenit un morman de fiare contorsionate.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Şoferul care s-a izbit cu Tir-ul într-o ambulanţă nu avea experienţă. S-a urcat la volan la rugămintea fratelui său | SuceavaNews.ro
  2. Accident grav produs de un sucevean. O persoană a murit, iar două au fost rănite | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*