Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Angajaţii unei firme de protecţie din judeţ nu şi-au primit salariile de trei luni. Ei refuză să mai muncească degeaba

agenti-paza-300x184Un număr de 26 de angajați din zona Solca, salariaţi ai Inform Security Protect,  sunt nemulțumiți că nu și-au primit salariile de trei luni. Oamenii sunt angajați să păzească modul în care Compania Prospecțiuni efectuează  prospecțiuni  pentru  gazelor de șist  din județul Suceava și nu numai.

Marţi, paznicii  au răbufnit și au adunat toate mașinile în curtea societății din Cajvana pentru a- și spune nemulțumirile.

Compania condusă de Ovidiu Tender face prospecțiuni în mai multe localități din județul nostru. Acum, firma și-a mutat sediul în Cajvana, însă colectează informații privind existența gazellor de șist in Costâna, Mihoveni, Stroiești, Todirești, Zaharești și Cajvana.

Am intrat pe a treia lună de când nu ne-am luat salariile. Am soția însărcinată și mama bolnavă. Am nevoie de acești bani, dar plățile întârzie”, ne-a spus unul dintre angajați.

Un alt angajat susține că a trebui să facă față presiunilor care au avut loc la Pungești -Vaslui, unde lumea era revoltată, pentru 800 de lei pe luna, bani care și așa întârzie.

„Nu vine nimeni să ne spună ceva și  când ni se vor da bănuții. Ne facem treaba, dar am ajuns la capătul răbdării. Ne vom adresa Inspectoratului Teritorial de Muncă și vom vedea care sunt demersurile viitoare”, ne-a spus un alt paznic.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Angajaţii unei firme de protecţie din judeţul Suceava nu şi-au primit salariile de trei luni. Ei refuză să mai muncească degeaba | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*