Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! Tragedie! Doi bărbaţi au murit, iar alţi trei au fost răniţi într-un accident (Update)

accident (1)Un grav accident rutier a avut loc, marţi,  în jurul orei 18.00, pe drumul care face legătura dintre Voitinel și Horodnic de Sus. Doi bărbaţi au murit, iar alţi trei au fost răniţi.

like-facebookLa fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și echipaje SMURD care au preluat victimele şi le-au transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar de acolo medicii au decis să le trimită la Spitalul Județean Suceava. Vitezometrul Seatului a fost găsit blocat la 140 de kilometri/h.  Cornel Ciorcan, de 29 de ani, Doru  Ciorcan,  Gheorghe Litră, de 40 de ani,  și Dumitru Litră, de 24 de ani, toţi din Voitinel, au ajuns la spital în stare gravă.  Mugurel Litră, de 36 de ani, a murit pe loc, iar Mihai Litră, de 20 de ani, a murit în drum spre spital.
Se pare că toţi pasagerii erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate după care s-a răsturnat. Stâlpul a fost dărâmat, iar trei case au rămas fără curent electric.
Poliţiştii urmează să stabilească cine se afla la volanul în momentul accidentului.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. FIAT says:

    Dumnezeu sa-l ierte ! si sa le dea putere celor ramasi ……….
    Fiat Sharan ??????? Halal ziaristi are Suceava !

    Răspunde
  2. bighi says:

    Din partea lu petrica din spania pt politia romana sa stiti ca acest individ de cornel ciorcan a fost un hot si un criminal

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tragedie! Doi bărbaţi au murit, iar alţi trei au fost răniţi într-un accident | MoldovaNews.ro
  2. Şoferul care a provocat accidentul mortal de la Horodnic de sus nu avea permis de conducere | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*