Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A II-a ediţie a taberei de iarnă „White Camp Bucovina”. Tema: Frozen

frozenCentrul local al cercetașilor ”Șoimii Bucovinei” din Fundu Moldovei, coordonat de prof. Florentin Lehaci, organizează în perioada 2-6 februarie 2015, împreună cu Școala Gimnazială ”Dimitrie Gusti” Fundu Moldovei, a II-a ediție a taberei de iarnă ”White Camp Bucovina”.

like-facebookObiectivul taberei este de a colaborara cu cercetașii proveniți din mai multe centre locale în vederea promovării valorilor cercetășești prin intermediul activităților specifice de tabără.

Participă 60 de cercetași (elevi de gimnaziu și liceu) din Suceava, Pașcani, Valea Lupului, Iași.

Campul se va derula având ca temă un cadru simbolic. „FROZEN”-tema acestei ediții. Se pleacă de la povestea transpusă în pelicula de desene animate, rolul cercetașilor fiind acela de a înfrunta toate provocările care survin în tentativa lor de a o găsi pe prințesa Elsa. În acest sens, vor trebui să facă față unor ateliere de lucru, căutărilor de indicii, cățărărilor cu echipament montan, unui traseu de o zi și multe alte activități cu caracter cercetășesc.

„White Camp Bucovina FM” va deveni, astfel, un loc în care se formează cei mai buni și mai curajoși cercetași și un loc de petrecere activă a vacanței intersemestrială.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*