Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Studentă din Suceava accidentată mortal pe o stradă din Bucureşti

accidentO studentă de 22 de ani din Suceava a fost accidentată mortal, miercuri, pe o trecere de pietoni din Capitală. Alina Tucă, absolventă a Colegiului Naţional „Petru Rareş”, în prezent studentă în anul III la Medicină, tânăra abia ieşise de la un examen pe care îl susţinuse la Institutul de Medicină Legală, iar pe şoseaua Vitan- Vârzeşti, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, a fost lovită puternic de un TIR.

like-facebookTIR-ul avea o remorcă dublă și a acorșat mai întâi o autoutilitară pe care a proiectat-o într-un stâlp, apoi lovit-o pe fată.


alinaA încercat, a apucat să ia un pic stânga de volan şi mi-a dat o izbitură. Şi în momentul ăla m-a aruncat în pom şi a trecut peste fată, pe trecerea de pietoni“,
a spus şoferul dubei.

Şoferul era băut. El avea o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur ăn aerul expirat. Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Studentă din Suceava accidentată mortal pe o stradă din Bucureşti | MoldovaNews.ro
  2. Doliu pe Facebook pentru studenta omorâtă de o maşină pe trecerea de pietoni. Mesaje pline de durere transmise de apropiaţi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*