Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO Percheziţii la Rădăuţi şi Vicovu de Sus la suspecţi de furturi de anvelope

anvelope perchezitii1Cinci percheziţii domiciliare au avut loc, joi, în judeţul Suceava la suspecţi de furturi de anvelope. Trei percheziţii s-au desfăşurat pe raza municipiului Rădăuţi, locuinţele aparţinând unui suspect de 36 de ani din localitate, Iosif Rusu,  iar două pe raza oraşului Vicovu de Sus, la domiciliile unor suspecţi de 21 de ani, Dan Marcu, respectiv 46 de ani, Vasile Farcaş. Descinderile au avut loc ca urmare a activităților întreprinse de Poliția municipiului Vatra Dornei în cele trei furturi de anvelope, în valoare de peste 30.000 lei, înregistrate la nivelul subunității în perioada august-septembrie 2014.

like-facebookCu ocazia perchezițiilor au fost identificate 271 anvelope auto de diferite mărimi și modele, noi și second hand, 4 baterii auto și 3 antene auto.

Doi dintre suspecți, respectiv bărbatul de 21 de ani din orașul Vicovu de Sus și cel de 36 de ani din municipiul Rădăuți nu au fost găsiți la domiciliu, iar suspectul de 46 de ani, din orașul Vicovu de Sus a fost audiat în prezența unui avocat, dar a refuzat să dea declarații.

Potrivit poliţiştilor, cei trei, alături de alte persoane, toți rude între ele, au comis furturi cu același mod de operare atât în străinătate,  cât și pe raza altor 4 județe, de unde au sustras același gen de bunuri, cauciucuri, baterii auto, casetofoane, stații, etc.

Cercetările continuă față de cei trei suspecţi, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat și stabilirea întregii activității infracționale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Percheziţii la Rădăuţi şi Vicovu de Sus la suspecţi de furturi de anvelope | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*