Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO Gest fără precedent! Prietenii tânărului care a murit în accidentul de la Dumbrăveni au compus o melodie prin care îşi strigă durerea

adina si dragosGest fără precedent al unor prieteni ai tânărului Dragoş care a murit în accidentul de la Dumbrăveni. Aceştia au compus o melodie prin care îşi strigă durerea faţă de trecerea la cele veşnice atât de devreme a celui pe care îl ştiau ca fiind un tânăr vesel, optimist şi plin de viaţă.

VEZI AICI VIDEO!!

like-facebookGestul acestora a emoţionat-o până la lacrimi pe Adina, soţia lui Dragoş.

Oameni minunaţi care ne sunt aproape şi nu ne-au uitat, în special pe soţul meu Dragoş ! Vă mulțumesc că îl aveţi în gând ! Mi s-a rupt inima în mii de bucăți când am văzut gestul pe care l-aţi făcut pentru Dragoş, sunteţi nişte prieteni adevăraţi !”, le-a transmis Adina.

Accidentul de la Dumbrăveni, de la începutul lunii august, în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 25 de ani din Dorohoi, a fost de-a dreptul terifiant. Potrivit poliţiştilor, Gabriela Onofrei, de 20 de ani, care conducea un Mercedes E-Klasse, cu volan pe dreapta, înmatriculat în Marea Britanie, şi-a forţat norocul intrând într-o depăşire riscantă şi a ajuns cu maşina sub o cisternă.

VEZI AICI IMAGINI TERIFIANTE CU ACCIDENTUL!!

Iubitul fetei, Dragoş Prisăcariu, de 25 de ani, din Dorohoi, a murit strivit. Acum, în loc de nuntă, familia dorohoianului se pregăteşte de înmormântare, iar fata va trebui să dea socoteală în faţa legii pentru greşeala sa.

Ea a fost dusă la spital cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de coloană cervicală. Din cauza stării grave de sănătate, medicii suceveni au decis să o trimită la o clinică din Iaşi, însă acum este în afara oricărui pericol. Șoferul autocisternei a fost rănit uşor.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Crăciunul nu va mai fi la fel pentru suceveanca care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni. Vezi ce s-a întâmplat anul trecut! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*