Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Crăciunul nu va mai fi la fel pentru suceveanca care şi-a pierdut soţul în accidentul de la Dumbrăveni. Vezi ce s-a întâmplat anul trecut!

dragos mos craciunAdina Prisăcaru, suceveanca care şi-a pierdut soţul, în urmă cu câteva luni, într-un accident la Dumbrăveni, a rămas cu urme adânci după moartea lui Dragoş. Pentru tânără, Crăciunul nu va mai fi niciodată ce a fost, mai ales că anul trecut, de Sărbătoarea Naşterii Domnului, Dragoş a cerut-o în căsătorie.

like-facebookAcum un an mi-ai făcut o surpriză minunată, m-ai cerut de soție venind îmbrăcat în Moș Crăciun, dar acum ești cel mai bun înger ce ma veghează si imi da putere deși locul tau este aici lângă mine! Cât să mai aștept, cât sa mai chinui? Câtă durere ai lăsat, mi-e sufletul pustiu si gol. Vreau sa ma iei lângă tine soțul meu bun, asta e tot ce imi doresc!! Te iubesc enorm de mult!!”, a scris Adina pe contul său de socializare.

 

VIDEO Gest fără precedent! Prietenii tânărului care a murit în accidentul de la Dumbrăveni au compus o melodie prin care îşi strigă durerea

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*