Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Accident mortal! Femeie călcată cu maşina de o şoferiţă de 19 ani

Accident mortal, duminică după-amiază, la Părhăuţi. O femeie de 41 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită din plin de o maşină condusă de o şoferiţă de 19 ani, Alina O., care era cu un  Volkswagen Golf înmatriculat în Bulgaria şi circula din direcţia Rădăuţi spre Suceava.

Suceveanca Ecaterina H. mergea cu soţul său Constantin H. pe marginea drumului, la cimitirul din localitate, pentru a aprinde lumânări la mormântul unei rude, la un moment dat, din spatele lor a venit maşina condusă de şoferiţa de 19 ani, care a intrat pe contrasens şi a intrat violent în femeie, pe care a aruncat-o câţiva metri.

40 de minute au efectuat cei de la SMURD manevrele de resuscitare în speranţa că îi vor putea salva viaţa femeii, dar efortul lor a fost în zadar. De îngrijiri medicale a avut nevoie şoferiţa, care a leşinat când şi-a dat seama ce a făcut. Ea a fost dusă la Spitalul Judeţean Suceava.

Potrivit poliţiştilor, tânăra nu era băută. Oamenii legii fac o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Tânăra şoferiţă s-a ales cu dosar penal fiind cercetată acum pentru ucidere din culpă. Victima avea acasă doi copii minori.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident mortal! Femeie călcată cu maşina de o şoferiţă de 19 ani | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*