Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

VIDEO Casă distrusă de flăcări noaptea trecută. Focul a fost pus intenționat

O casă a fost distrusă de flăcări, în noaptea de duminică spre luni, în județul Suceava. Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Frasin.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul și mansarda locuinței, construită din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la două construcții anexe.

Pe timpul intervenției de localizare a flăcărilor, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unui bărbat, în vârstă de 60 de ani, care a suferit un atac de panică. Bărbatul a fost stabilizat, iar ulterior a refuzat transportul la spital.

Au ars acoperișul și mansarda locuinței, pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Flăcările au mai afectat elemente de construcție – pereți, tavane, elemente de tâmplărie din lemn și PVC (uși și ferestre), precum și bunuri din interiorul casei (obiecte de mobilier, aparate electrocasnice, materiale textile și altele).

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*