Joi 19 Septembrie 2024, Actualizat 12:00 am

Tragedie la locul de muncă! Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce au căzut de la înălțime

Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce au căzut de la înălțime, joi, în timp ce se aflau la muncă pe un șantier de pe raza orașului Gura humorului, unde se construiește un bloc de apartamente.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat ca la intersecția străzilor Sf. Mihail cu Vasile Alecsandri de pe raza orașului Gura Humorului este în construcție un bloc de apartamente.

În jurul orei 13:30 se executau lucrări la înălțime de turnare a unei șape de ciment, moment în care brațul pompei de turnare s-a defectat, un furtun de alimentare lovind pe doi muncitori care îl manipulau, respectiv un bărbat de 42 ani din Vadu Moldovei și un alt bărbat de 27 de a i din Pătrăuți. În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului de 42 de ani și rănirea celuilalt muncitor de 27 de ani.

Cu privire la eveniment a fost informat Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava pentru efectuarea de verificări conform competențelor.

De asemenea, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*