Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Trei bărbați reținuți în urma unor percheziții. Alimentau piața neagră din Suceava cu țigări de contrabandă

Trei bărbați au fost reținuți, duminică, de polițiști în urma unor percheziții într-un dosar de contrabandă de țigări. Șapte percheziții au avut loc, din care șase pe raza județului Suceava, și una în județul Neamț.

Descinderile au vizat domiciliile și locațiile folosite ca spații de depozitare de către mai multe persoane implicate în contrabanda cu țigarete de proveniență extracomunitară și care alimentau piața neagră din municipiul Suceava și nu numai.

Au fost descoperite și indisponibilizate 112.760 țigarete, precum și alte bunuri care interesează cauza.
Trei dintre suspecți Popovici Ion, Hapenciuc Vasile și Golofca Dorin au fost aduși la sediul poliției pentru audieri și pentru dispunerea de măsuri specifice sau formularea de propuneri procedurale.

Ei urmează să fie prezentați în fața instanței cu propunere procedurală. Cercetările sunt continuate de către S.I.C.E – Biroul de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităților infracționale, precum și în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*