Sâmbătă 21 Septembrie 2024, Actualizat acum 264 zile 12:00 am

Italian accidentat mortal de o mașină condusă de un sucevean mort de beat

accident-mortal-in-italia_429001Un italian a murit în urma unui accident produs de un bărbat de 36 de ani din Fălticeni. Accidentul a avut loc pe o stradă din Torino. Ion Sandu conducea cu viteză un autoturism BMW şi a pierdut controlul asupra volanului și i-a izbit puternic pe Emilio Costa, de 61 de ani și soția acestuia, de 35 de ani, care se plimbau pe un trotuar. Italianul a murit la spital, iar soția sa a rămas internată.

like-facebookDupă accident, suceveanul a dat bir cu fugiții, s-a izbit cu mașina în stâlp și a luat-o la fugă, dar carabinierii l-au prins la scurt timp. Bărbatul se află acum în arest la domiciliu. El avea o alcoolemie de 2,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Accidentul a avut loc la sfârșitul lunii trecute. Potrivit Obiectiv de Suceava, Ion Sandu s-a ales cu dosar penal pentru omor din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Nu este vina mea, am pierdut controlul maşinii care a alunecat pe şinele tramvaiului şi pentru a evita o maşină care era în faţa mea, care avea la bord trei copii, am virat la stânga şi am ajuns pe trotuar. Imi cer scuze, dar acum nu mai putem da timpul înapoi. Sunt dispus să despăgubesc şi să plătesc toate consecinţele”, a spus Ion Sandu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*