Vineri 20 Septembrie 2024, Actualizat acum 263 zile 12:00 am

Bianca Bodnar, tânăra care a obţinut 10 la Bac după contestaţii, vrea să devină medic veterinar

bodnarBianca Bodnar, eleva care a obţinut media 10 la Bacalaureat, după contestaţii  a declarat, pentru SuceavaNews, că a avut emoții că nu i se va mări nota la maxim. Ea consideră că a fost nedreptățită de către cei care au verificat lucrarea inițial, dar de nota de după contestație s-a bucurat foarte tare.

like-facebookAveam emotii ca nu o vor face, la fel cum nu mi-au pus nici prima data 10, desi nu ştiam de ce, având totul ca pe barem, dar am sperat şi am spus că nu am ce pierde dacă fac contestatie”,  a spus Bianca.

Eleva   ne-a destăinuit că părinții au avut mereu încredere în ea.
„La început mi-a fost mai greu deoarece toți profesorii aveau cereri mari de la noi și am avut foarte mult de învățat, însa m-am obișnuit. Nu consider că a fost ceva ce să fie chiar greu. Am avut un colectiv de profesori si colegi care sa ne facă pe toți să ne simțim ca în familie și asta ne-a facut să nu simțim greul”, a spus tânăra.

Ea vrea să fie medic veterinar și de aceea va da la Facultatea de  Medicină Veterinară din Iași.  Dincolo de orele de studiu, Bianca este pasionată de muzică și îi plac concertele.

„Îmi place muzica in general si iubesc sa merg la concerte. Si in timpul liber mai citesc, ies cu prietenii, ne plimbam, ieșim cu rolele”, ne-a mai spus Bianca


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*