Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Şi-a ucis concubina cu toporul pentru că i-a băut ţuica. Vezi ce pedeapsă a primit!

judecatUn bărbat de 53 de ani din municipiul Suceava a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Suceava pentru  omor după ce şi-a omorât concubina cu un topor pentru că i-a băut ţuica. Marcel Rusu va sta zece ani după gratii.
Potrivit procurorilor, Marcel Rusu a început o relaţie cu Elena Ungurean din anul 2008. Cei doi au locuit în Suceava, apoi s-au mutat, în primăvara anului 2014, într-o casă din satul Măzăneşti. Niciunul dintre ei nu avea de muncă, dar mai făceau câte un ban prin munca cu ziua în sat. Cei doi însă erau alcoolici, iar certurile dintre ei erau la ordinea zilei.În 2010, individul chiar i-a rupt mâna Elenei Ungurean după ce a lovit-o cu un par.

like-facebookÎn data de 15 decembrie 2014, Marcel Rusu a mers acasă cu concubina sa, unde au consumat împreună băuturi alcoolice. La un moment dat, cei doi au adormit, dar în jurul orei 22.00, individul s-a trezit şi a vrut să bea din nou din sticla cu ţuică, însă când a văzut că era goală, s-a enervat şi a lovit-o pe concubina sa crezând că ea a terminat ţuica. Femeia a căzut pe podea, iar el a luat un topor aflat în cameră şi a lovit-o de mai multe ori. Culmea, după aceasta, agresorul a ridicat victima de pe podea, a pus-o pe pat şi s-a culcat lângă ea. In jurul orei 01.00, el s-a trezit şi şi-a dat seama că femeia e moartă, aşa că a sunat-o pe una dintre fiicele femeii şi i-a spus totul.

Medicii legişti au constatat că Elena Ungurean a încasat trei lovituri în zona extremităţii cefalice, iar pe corpul acesteia au fost găsite mai multe leziuni, produse prin loviri cu corpuri şi mijloace contondente la diferite perioade de timp. S-a constatat că avea mai multe plăgi tăiat – despicate la nivelul mâinii drepte, însemnând că victima a încercat să prindă lama toporului, în încercarea sa de a se apăra. Femeia avea o alcoolemie de 2,15 mg/l alcool pur în sânge.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*