Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Ţigări de contrabandă ascunse într-un autoturism depistate de poliţiştii din Siret

masina tigariPoliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, ascunse într-un autoturism, în bara faţă şi spătarele scaunelor, 250 pachete de ţigări  de provenienţă ucraineană.

Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei, iar ţigările în valoare de 305 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

Duminică noapte, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean V. Vasyl, de 20 ani,  conducând un autoturism  marca „ Kia”, înmatriculat în Ucraina. Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un locaş special amenajat în bara din faţă şi în spătarele scaunelor din spate ale autoturismului 250 pachete de  ţigări,  marca Marble, de provenienţă ucraineană.

masina2Ţigările în valoare de 305 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Totodată, autoturismul  în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*