Duminică 22 Septembrie 2024, Actualizat acum 265 zile 12:00 am

Trei consilieri locali din Broşteni au rămas fără sprijinul politic al PSD. Vezi de ce!

PSDPSD a retras sprijinul politic pentru trei consilieri din Broșteni. Şi asta deoarece cei trei consilieri social-democraţi nu au respectat statutul PSD. Este vorba despre Gheorghe Bălan, Constantin Boroiu şi Stelian Parasca.
Decizia de retragere a sprijinului politic din partea conducerii județului a fost luată după ce aceștia, la ședința Consiliului Local care a avut loc în luna decembrie 2014, au votat pentru schimbarea din funcția de viceprimar a lui Vasile  Rusu, acesta din urmă fiind  tot membru PSD.  Social-democrații vor trebui să înainteze Consiliului Local o listă cu persoanele care îi vor înlocui pe cei trei.
like-facebookVasile  Rusu a rezistat în funcţia de viceprimar al oraşului Broşteni doar un an şi jumătate. La începutul lunii decembrie 2014, el şi-a pierdut postul după ce mai mulţi consilieri locali au iniţiat un proiect de hotărâre în acest sens. Se pare că aceștia erau supărați că Vasile Rusu a venit în PSD odată cu aplicarea Ordonanței lui Dragnea care permitea traseismul politic. Între inițiatorii proiectului de hotărâre, trei sunt membri ai PSD Broşteni. Decizia de schimbare din funcţie a lui Vasile Rusu a fost luată cu zece voturi „pentru” şi o abţinere, alţi patru consilieri fiind absenţi de la şedinţă.
S-au pronunţat pentru această hotărâre patru consilieri PNL, trei de la PSD, doi foşti PDL şi un independent. Lui Vasile Rusu i s-a reproşat faptul că nu a făcut toate demersurile pentru a relua uzufructul asupra complexului comercial deţinut de edilul orașului, Nicolae Chiriac chiar în centrul oraşului Broşteni. Şedinţa de schimbare a avut loc pe 9 decembrie 2014, iar la o alta unde se dorea  instalarea unui alt consilier local pe această funcţie au venit mai mulţi oameni din Broşteni, care i-au luat la rost pe consilierii locali pentru activitatea din ultima vreme.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*