Vineri 04 Octombrie 2024, Actualizat acum 277 zile 12:00 am

FOTO Una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din judeţul Suceava s-a căsătorit

O interpretă de muzică populară din  Mănăstirea  Humorului și-a pus pirostriile în week-end. Tânăra  cântăreață a folclorului din zona Humorului  și-a găsit alesul inimii în persona lui Adrian Irimia din Bârlad. Este vorba despre nimeni alta decât Ancuța Georgeta Corlățean.  Cununia religioasă a avut loc la Biserica Adormirea Maicii Domnului  din  Mănăstirea Humorului iar petrecerea la restaurantul  de lux Toaca Bellevue.
Părinți spirituali au fost două familii  de tineri, o colegă din folclor  din zona Maramureșului, Oana Tomoioagă împreună cu soțul și o familie din București.
Mirele lucrează la o firmă din Capitală, însă se pare că și-a ales soție tot din zona Moldovei. Preparatele au fost tradiționale iar atmosfera a fost întreținută de interpreta de muzică populară din Chișinău, Diamanta Paterau .
Ancuța este din Mănăstirea Humorului. Este absolventă  a Liceului de Muzică Dinu Lipatti din București la clasa Profesorului Gavril Prunoiun și a Conservatorului din   București. A participat la renumite festivaluri naționale de muzica populară unde a primit numeroase premii: Locul III la Festivalul Jidvei, Alba Iulia 2009,  Locul I la Festivalul Elena Roizen 2009,  Locul I la Concursul Irina Loghin 2009,  Locul III la festivalul Mariana Draghicescu 2009.  Este laureată în 2009 a concursului „Moștenitorii”, realizată  de regretata  Mărioara Murărescu în  cadrul emisiunii”Tezaur Folcloric”.
Locația aleasă pentru nuntă,Toaca Bellevue a fost strălucit în eleganță și frumusețe. Totul a fost aranjat în așa fel tinerii să aibă o noapte specială, de neuitat,  alături de cei aproape 250 de invitați. Cavaler de onoare a fost un coleg al miresei, din zonă, pasionat și interpret de muzică popular, Dănuț Onoiu.
Nici colegii miresei nu s-au lăsat mai prejos și au cântat la nunta Ancuței. Este vorba de Emilia Dorobanțu, Angelica Flutur, Ovidiu Homorodean, Oana Tomoioagă, dar și alți tineri interpreți ai folclorului românesc.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*