Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Gospodării mistuite de flăcări la Vicovu de Sus din cauza unui trăsnet

Un incendiu de proporţii a cuprins, marţi seară, două gospodării din localitatea Vicovu de Sus. La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD cu echipaje de militari de la Garda de intervenţie din localitate şi de la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, ajutaţi de lucrători de la Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Vicovu de Sus, Putna, Bilca şi Gălăneşti.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la gospodăria lui Vasile G. şi la anexele gospodăreşti aparţinând lui Gică C., majoritatea construcţiilor fiind din lemn, existând pericolul de propagare la mai multe case de locuit şi anexe aflate în imediata apropiere.

Primului proprietar i-au ars adăpostul de animale şi depozitul de furaje, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, acoperişul casei pe 100 de metri pătraţi şi acoperişul bucătăriei de vară pe 50 de metri pătraţi. S-au degradat pereţii şi tavanele locuinţei şi bucătăriei de vară pe o suprafaţă totală de 120 de metri pătraţi.

Celui de-al doilea proprietar i-au ars acoperişul comun al adăpostului de animale şi depozitului de furaje, pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui trăsnet direct.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*