Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Un viceprimar din judeţul Suceava şi-a luat permis de port armă pentru a-şi satisface una dintre cele mai arzătoare pasiuni

Un viceprimar din judeţul Suceava şi-a achiziţionat o armă, dar şi un permis de port armă pentru a-şi satisface o pasiune pe care a dobândit-o în timp ce socializa cu prietenii. Este vorba despre viceprimarul comunei Dumbrăveni, care este pasionat de vânătoare.
El spune că avea câţiva prieteni care sunt împătimiţi pentru vânăt şi a ales să li se alăture.
Prietenii mă invitau să îi însoţesc la vânătoare şi începuse să îmi placă. Mi-am zis că ar fi cazul să îmi iau o armă de vânătoare şi să împuşc şi eu  animale, atunci când este sezon”, a spus viceprimarul.
Dacă în Suceava nu sunt politicieni pasionaţi de vânătoare, viceprimarul comunei Dumbrăveni, Sorin Ababei, pare a fi preluat modelul de la colegii săi de partid din Dâmboviţa şi Bucureşti.
Viceprimarul comunei este şi preşedintele organizaţiei locale a PSD, iar ultima mare acţiune pe linie de partid în comuna sa a fost participarea premierului Victor Ponta şi a candidaţilor la europarlamentare în campania electorală din acest an.
Liderul social-democraţilor şi-a luat permis de port armă pentru ca nu cumva să fie suspectat că ar deţine şi folosi o armă de vânătoare în mod ilegal.
Îmi place la vânătoare ca este relaxant, nu neapărat să trag cu puşca. Însă atunci e sezon pentru asa ceva, normal că merg”, ne-a spus Sorin Ababei, care a precizat că nu îşi va cumpăra o armă de vânătoare super performantă pentru că este un iubitor al animalelor şi păsărilor şi nu ar putea apăsa pe trăgaci destul de des.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*