Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Curtea de Apel are un nou vicepreşedinte. Află cine!

Consiliul Superior al Magistraturii a organizat, la sfârşitul anului trecut, concursuri pentru ocuparea unor funcţii de conducere la nivelul mai multor instanţe din judeţul Suceava, printre care şi Curtea de Apel.

La examenul pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Apel s-au înscris doi candidaţi. Este vorba de Cristinel Grosu şi Ovidiu Biciuşcă, ambii judecători la aceeaşi instanţă. În urma exameului, a fost declarat câştigător Ovidiu Biciuşcă, care a fost notat cu 7,51 de puncte, în timp ce contracandidatul său a obţinut doar 7,42 de puncte.

La Tribunalul Suceava a fost scoasă la concurs funcţia de vicepreşedinte pentru care s-au înscris doi candidaţi. Judecătorii Georgică Burlacu şi Luminiţa Froicu, primul de la Tribunalul Botoşani şi al doilea de la Tribunalul Suceava, au fost declaraţi respinşi după prima probă, cea ce susţinere a proiectului de management.

La Judecătoria Rădăuţi a fost la concurs postul de preşedinte, care a fost râvnit de un singur candidat. Lavinia Văcăreanu a fost declarată admisă după ce a trecut de proba proiectului de management şi proba scrisă de specialitate.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*