Miercuri 02 Octombrie 2024, Actualizat acum 275 zile 12:00 am

Vezi cine sunt ”Oamenii anului 2013”, la Suceava!

Se apropie sfârșitul anului și se trage bilanțul. Cei mai merituoși oameni sunt recompensați de instituții și  organizații . La Câmpulung Moldovenesc, de 1 Decembrie, zeci de persoane care  au dovedit performanțe și  activitate în sprijinul comunităților din zona  dar și pentru promovarea Bucovinei au primit diplome oferite de Asociația Media Civica .

Evenimentul, unul fastuos, s-a desfășurat la Casa  de Cultură a Sindicatelor din localitate .

 

Diplome de excelență pentru politicieni, sportivi, oameni de cultură

 

Printre ”Oamenii anului 2013”   s-au aflat, președintele organizației județene a PDL,  senatorul Gheorghe Flutur,  parlamentarul Steliana Miron, deputatul PSD,  Neculai Bereanu și liberalul Radu Surugiu, mediatorul Vasile Vargan, oamenii de afaceri Nicolae Troașe și Ioan Baciu Țaran, președintele GAL Bucovina de Munte, Bogdan Codreanu, sportivul Vlad Damian, jurnalistul Artemisia Ignătescu. Totodată, au fost acordate diplome unor  instituții sau organizații cu rezultate excelente: Colegiul Militar Liceal „Ștefan cel Mare” și Clubul Femina. Senatorul Bereanu a ținut să mulțumească în context primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc și tuturor oamenilor din administrația locală din zonă, indiferent de culoarea lor politică, precum și cetățenilor care s-au implicat în toate domeniile pentru sprijinirea comunității.

Un italian, un chinez și un turc s-au integrat perfect în zonă

Aprecieri pentru activitate nu au avut numai câmpulungenii cu și străinii care au afaceri în zonă. Este vorba de omul de afaceri italian Carlo Marchisio, investitorul chinez Wang Xiaohai și omul de afaceri turc Yusuf Akyurek. De asemeni, pentru întreaga activitate politică discretă și eficientă, liberalului câmpulungean Dumitru Văideanu i-a fost acordată în memoriam diploma de excelență. Dincolo de înmânarea diplomelor , a avut loc un program artistic susținut de Grupul folcloric bărbătesc ”Piatra Șoimului”, solista de muzică populară Daniela Mândrilă, formația suceveană ”Odyssey” și un grup de tineri talentați de la Clubul Copiilor și Elevilor din Câmpulung Moldovenesc, instruiți de Ciprian Bârsă. Cei prezenți au avut parte la final de un mic ospăț popular cu fasole la cazan, vin fiert și alte bunătăți în stil rustic.

Chiar dacă premierea a fost doar simbolică, totul a fost organizat exclusiv din fonduri private și oferit din inimă. Și după cum ați văzut am avut un public cald, minunat, capabil să aprecieze valoarea semenilor. Asociația Media Civica este o organizație apolitică și neguvernamentală, cu caracter civic și umanitar. Organizația a fost înființată recent la Câmpulung Moldovenesc, reunește jurnaliști, oameni de afaceri, politicieni de diferite orientări, avocați, tineri cu preocupări ecologice și acționează sub deviza ”Sprijin pentru oameni și natură”, a spus purtătorul de cuvânt al Asociației Media Civica, ing. Gabriel Șerban.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*