Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

O fostă prostituată, condamnată pentru trafic de minori

O fostă prostituată care a devenit proxenet a fost condamnată, luni, de judecătorii Curţii de Apel din localitatea Siminicea- Suceava la zece ani de închisoare. Ea a fost găsită vinovată de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, Ionela Iriciuc, fostă prostituată în Grecia, a racolat, în perioada iunie 2009 – februarie 2011, şase tinere, trei dintre victime fiind minore, cărora le-a promis locuri de muncă decente în oraşul grecesc Heraklion. Cinci dintre victime au ajuns să se prostitueze în Grecia, întreţinând relaţii sexuale chiar şi cu 60 de clienţi pe zi. Numai de la o singură victimă, explică anchetatorii, proxeneţii au scos în jur de 100.000 de euro în cele zece luni cât au exploatat-o.

Proxeneta, care făcea parte dintr-o grupare specializată în care erau implicaţi şi mai mulţi cetăţeni albanezi, va trebui să achite victimelor sale şi daune morale de 91.500 de euro.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*