Marti 16 Iulie 2024, Actualizat acum 197 zile 12:00 am

Doi tineri au fost arestaţi după o bătaie în zona Gării din Dorneşti

Doi tineri au fost arestaţi după o bătaie în zona Gării din Dorneşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Bătaia a avut loc în noaptea de 4 spre 5 iulie, victima fiind un bărbat de 33 de ani, care a fost lovit de un grup format din şapte persoane.

“În urma deplasării la fața locului, au fost identificate pe drumul public mai multe bucăți de lemn, precum și alte bucăți de obiecte contondente, însă nicio persoană nu a fost identificată în zonă. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stablit că persoana vătămată este un barbat de 33 ani, din municipiul Rădăuți, acesta fiind transportat la Spitalul Municipal Rădăuți”, au precizat poliţişţii.

Victima le-a povestit poliţiştilor că, vineri seară, în jurul orei 21.00, se afla în fața gării CFR din comuna Dornești, unde a avut un conflict cu mai multe persoane pe care le cunoștea și a fost agresat de către o parte dintre acestea, având asupra lor obiecte contondente.

În urma activităților investigative au fost identificate toate persoanele bănuite de comiterea agresiunii sau care s-au aflat la locul faptei, respectiv şapte bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 18 ani din comuna Dornești și municipiului Rădăuți.

În acest caz, s-a întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, iar după administrarea materialului probator, cauza a fost preluată de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor.

Activităților de cercetare penală au fost continuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale IPJ Suceava, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți, sub coordonarea procurorului de caz, fiind emise 5 mandate de aducere pentru bărbații care au fost implicați in agresiune, ulterior dispunandu-se măsura reținerii față de 2 dintre agresori, respectiv față de un barbat de 32 de ani și față de un tânăr de 18 ani, ambii din municipiul Rădăuți.

Cercetările sunt continuate de către polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii incidentului, precum și individualizarea participației penale a persoanelor implicate, urmând a fi dispuse măsuri procesuale în consecință.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*