Marti 16 Iulie 2024, Actualizat acum 197 zile 12:00 am

FOTO Inundații în mai multe localități din Suceava. Afectată a fost și Gara Burdujeni

Mai multe localități din județul Suceava au avut de suferit de pe urma furtunii de marți. Inspectoratul pentru Situații de Urgență susține că au fost afectate municipiul Suceava, unde apa a inundat și Gara Burdujeni, orașele Gura Humorului și Salcea, dar și comunele Capu Codrului și Moara.

Misiunile pompierilor au fost asigurate cu 12 autospeciale de stingere, o autospecială pentru descarcerare și 60 de militari.

Bilanțul intervențiilor pompierilor militari suceveni, în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase este următorul:

  • Oraș Gura Humorului: o intervenție pentru îndepărtarea materialelor de construcție distruse, la un acoperiș de casă luat de vânt și o intervenție pentru evacuarea apei dintr-o curte.
  • Comuna Capu Codrului: intervenție pentru evacuarea apei dintr-o curte inundată.
  • Oraș Salcea: intervenție pentru îndepărtarea materialelor de construcție distruse, la un acoperiș de casă luat de vânt.
  • Oraș Salcea, localitatea Plopeni: o intervenție pentru tăierea unui arbore căzut pe un autoturism și misiuni de evacuare a apei din două beciuri ale unor gospodării.
  • Comuna Moara: șase misiuni de evacuare a apei din subsoluri și curți.
  • Municipiul Suceava: patru misiuni de evacuare a apei dintr-un garaj, un subsol, o curte și din parcarea Gării Suceava Nord (Burdujeni).

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*