Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tragedie! Un bărbat a fost ucis de o mașină și abandonat în mijlocul străzii

O tragedie a avut loc marți seară, pe un drum județean din localitatea suceveană Boura. Un bărbat a fost ucis de o mașină și abandonat în mijlocul străzii.

Mihai A., de 39 ani, din comuna Forăști, conducea autoutilitara Mercedes Sprinter din direcția Forăști către Dolhești, iar în zona intersecției cu strada Livezilor, l-a acroșat pe Gheorghe B., de 42 ani, care se afla în calitate de pieton pe partea carosabilă, în urma accidentului rutier rezultând decesul acestuia.

După producerea accidentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei deplasându-se la domiciliul său situat la o distanță de circa 500m față de locul accidentului și a revenit la locul faptei cu autoturismul VW, condus de către soția sa.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Fălticeni. Oamenii legii fac cercetări pentru „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*