Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO Accident produs de un șofer băut. Patru persoane au ajuns la spital

Un accident produs de un șofer băut a avut loc marți, pe DN 2H, în afara localității sucevene Horodnic de Jos. Patru persoane au fost rănite și au ajuns la spital.

Accidentul s-a produs după ce un tânăr în vârstă de 27 de ani, din satul Brodina, care conducea autoturismul marca Dacia pe DN2 H în afara localității Horodnic de Jos,  la un moment dat acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu partea din dreapta față în autoturismul marca Hyundai condus de un bărbat de 45 ani, din Sibiu,care se deplasa regulamentar.

În urma accidentului au fost răniți ambii șoferi, dar și doi pasageri. Conducătorul autoturismului Dacia Logan, a fost testat cu aparatul etilometru rezultând o alcoolemie de 1,47 mg/l alcool în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Celălalt șofer nu era băut.

Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alto substanțe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*