Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO Tragedie! Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident cu două mașini

Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au fost rănite într-un accident cu două mașini. Tragedia a avut loc sâmbătă seară, pe raza localității sucevene Molid. Este vorba despre un accident rutier între două autoturisme, din care au rezultat patru victime încarcerate, una dintre acestea fiind în stare de inconștiență.

La fața locului au intervenit o autospecială pentru descarcerare, trei ambulanțe SMURD (două B2 și un TIM) cu sprijinul a două echipaje SAJ.

„Trei persoane au fost descarcerate și predate echipajelor medicale și paramedicale. Pentru cea de a patra persoană încă se lucrează pentru extragere, este vorba despre persoana aflată în stare de inconștiență”, arată ISU Suceava.

Ulterior, persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și predată echipajelor medicale și paramedicale. I s-au aplicat manevrele de resuscitare, dar din păcate a decedat. Este vorba despre un bărbat de 31 de ani.

„Toate persoanele încarcerate erau adulte și se aflau în același autoturism. Din al doilea autoturism au fost identificate două persoane care refuză examinarea și transportul la spital”, precizează sursa citată.

Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*