Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Când cauți un bun urolog din Suceava, îl găsești la clinica Hereditas

Sănătatea și păstrarea ei sunt lucruri firești și un control general odată pe an este binevenit. Mai ales acum, în agitația sfârșitului de an, pot interveni diverse incidente, răceli sau chiar urgențe. Toate acestea necesită vizita la un medic specialist.

Nu este de joacă cu boala, așadar, cine caută să se trateze în condiții foarte bune, poate găsi servicii excelente la clinica Hereditas din Suceava.

Grija pentru pacienți și specializările de aici atrag multe persoane aflate în nevoie. Despre ce specializări este vorba, aflăm din articolul de mai jos.

 

Unde găsești un medic specialist urolog

Odată cu scăderea temperaturilor, puține persoane se pot lăuda că nu au luat gripă sau alte forme de răceală. Inflamațiile provocate de aerul rece pot provoca diverse infecții, cum este și cea urinară. De aceea, în momentul apariției primelor simptome este indicat să cauti un bun urolog Suceava. Acesta știe exact ce are de făcut în asemenea cazuri și va prescrie tratamentul necesar pentru însănătoșire.

Secția de urologie este prezentă și la clinica Hereditas din Suceava. Pentru cei care nu știu, urologia este o specialitate chirurgicală care se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului renourinar. În sarcinile unui specialist urolog intră și investigarea incontinenței urinare, a urologiei pediatrice, disfuncțiilor sexuale, infertilității masculine, printre altele.

Cu ajutorul formularului de pe pagina acestei specialități, oricine se poate programa pentru o consultație condusă de un medic urolog cu experiență.

 

Pacienții pot apela la variate specializări ale clinicii Hereditas

 În cadrul clinicii Hereditas se găsesc multe tipuri de specializări în așa fel încât orice pacient, indiferent de natura problemei, va găsi aici o rezolvare. Astfel, putem enumera aici secțiile de endocrinologie, neurologie, ortopedie, ORL, chirurgie plastică și vasculară sau pediatrie. Tot aici se găsesc și secțiile de medicină internă, de nutriție de asemenea.

Secția de medicină de familie este una destul de des solicitată, deoarece doar medicul de familie știe istoricul bolilor fiecărui pacient în parte. Toate informațiile fiind stocate pe calculator, este destul de simplu pentru acesta să le acceseze, să facă o consultație și apoi să prescrie tratamentul adecvat.

La secția medicină de familie se efectuează consultații medicale, ecografii generale și EKG-uri, dar și vaccinări pentru imunizare, dacă este cazul. Tot aici, persoanele în căutarea unui medic de familie sunt așteptate să se înscrie.

 

Centrul de permanență medicină de familie, deschis non-stop pentru urgențe

 Pentru urgențele ușoare, care nu pot fi primite imediat la spital, aici la Hereditas este deschis non-stop un centru de permanență. Acesta funcționează în afara programului de lucru al cabinetelor medicale individuale.

În cadrul acestui centru se primesc pacienți cu febră sau amețeli, în caz de arsuri minore, a mușcăturilor de animale sau a durerilor toracice. Este bine de știut că aceste consultații sunt gratuite și pentru persoanele care nu sunt asigurate CAS. Programul de funcționare este între 15:00-8:00 în zilele lucrătoare și non-stop în restul zilelor declarate libere sau în weekend.

Pentru detalii și programări se poate folosi formularul de comandă sau numerele de telefon prezente pe pagina oficială clinica-hereditas.ro.

Contact: office@clinica-hereditas.ro

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*