Joi 20 Iunie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO & VIDEO Doi bărbați răniți după ce un tractor s-a răsturnat. Unul a sărit din utilaj, celălalt a fost prins sub el

Un accident a avut loc sâmbătă seară, pe un teren agricol de pe raza satului Valea Glodului, comuna suceveană Vulturești. Un tractor agricol, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat pe un teren accidentat. Una dintre persoane a reușit să sară din tractor, înainte ca acesta să se răstoarne, însă cea de-a doua persoană a fost prinsă sub utilaj și a rămas încarcerată.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autoapecială cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, respectiv, un echipaj de prim ajutor (EPA) și cel de terapie intensivă mobilă (TIM).

Salvatorii au lucrat zeci de minute și au reușit să elibereze persoana prinsă sub tractor, un bărbat în vârstă de 26 de ani. Rănitul, conștient și cooperant, dar cu multiple traumatisme, a fost preluat de către echipajul SMURD TIM, care l-a stabilizat, iar apoi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Și persoana care a sărit din tractor, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a primit îngrijiri medicale de la pompierii paramedici SMURD. Acesta prezenta mai multe contuzii la nivelul capului și alte escoriații, însă, ulterior, bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*