Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO Casă distrusă de un incendiu în toiul nopții

Un incendiu violent a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Părhăuți din județul Suceava. Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Todirești, au intervenit cu patru autospeciale de stingere si o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Părhăuți, comuna Todirești.

La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul locuinței și la o cameră din interior, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie, dar și la o casă învecinată. Incendiul a fost lichidat la ora 2:15.

Au ars acoperișul casei și o cameră în care era amenajat un atelier, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați. Au mai ars scule și utilaje de tâmplărie și s-au degradat pereții interiori.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: jar sau scântei provenite din coșul de fum neprotejat corespunzător față de materialele combustibile. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexele gospodărești și locuința învecinată, cu bunurile aferente.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*