Marti 16 Iulie 2024, Actualizat acum 197 zile 12:00 am

FOTO Accident cu doi răniți! O mașină s-a izbit în peretele unei case

Un accident cu doi răniți a avut loc vineri dimineață, în municipiul Rădăuți din județul Suceava. Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, după care a lovit peretele unei locuințe particulare, degradându-l.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari de la Detașamentul Rădăuți, cu o autospecială pentru descarcerare, iar partea medicală a fost asigurată de către Serviciul de Ambulanță Județean Suceava, cu două echipaje.

În urma impactului au rezultat două victime, respectiv, un bărbat în vârstă de 41 de ani și o minoră în vârstă de 14 ani. Primul, a rămas blocat în mașină, însă minora era încarcerată între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Ambii, conștienți și cooperanți, au fost extrași în siguranță de către pompierii militari și preluați de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean. Acestea au stabilizat victimele, iar apoi le-au transportat la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate. Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs accidentul.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*