Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

FOTO Dezvăluiri șocante în cazul femeii moartă după ce a fost lovită de o mașină. „Oasele îi erau bucăți”

Nepoata femeii de 84 de ani care a fost accidentată mortal de o mașină face dezvăluiri șocante. Femeia acuză că proprietarul mașinii se afla în autoturism în momentul producerii nenorocirii.

„Cum să credeți că o mașină care era parcată putea accidenta mortal un om în contextul în care acul in bord era oprit la peste 40km/h? Pe lângă faptul că piciorul îi atârna doar in piele in contextul in care oasele îi erau bucăți”, spune plină de revoltă femeia.

O femeie de 75 de ani, din comuna suceveană Breaza a fost accidentată mortal, marți, de o mașină Dacia Logan.

Proprietarul, un bărbat de 84 de ani, le-a explicat polițiștilor că a parcat mașina pe DJ175 din comuna Breaza, pe un sector de drum în pantă, fără a acţiona frâna de mână, motiv pentru care autoturismul s-a pus în mişcare şi a accidentat o pe femeia care se deplasa pe marginea drumului.

Femeia s-ar fi dezechilibrat chiar la apropierea autoturismului şi astfel nu a mai putut evita accidentul. Proprietarul mașinii nu era băut. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs nenorocirea.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*